Rabljena vozila srednjega in višjega cenovnega razreda

Rabljena vozila zagotavljajo manjšo ceno od nakupa novega vozila, zato so izredno priljubljena pri ljubiteljih različnih vrst vozil, obenem pa se veliko ljudi zaradi nepoznavanja le s težavo odloča za nakup rabljenega vozila, saj se boji, da imajo vozila določene napake. V podjetju Avtogram se zavedamo, kako pomembno je, da dobite v roke kakovostno in obenem brezhibno rabljeno vozilo, zato smo se odločili, da vam ponudimo rabljena vozila srednjega in višjega cenovnega razreda, za katera vam zagotavljamo izjemno kakovost in tehnično brezhibnost, s čimer boste lahko takoj odpeljali prijatelje ali družino na izlet, vozilo pa vam bo služilo še dolgo časa. Ob nakupu ste lahko popolnoma brez skrbi, saj je vsako vozilo pregledano ter očiščeno in izgleda skoraj kot novo, obenem pa naredimo tudi prvo testno vožnjo. Zagotavljamo vam kakovostna vozila in ugodno ceno, ki vas bo navdušila.

Rabljena vozila

Rabljena vozila prihajajo iz različnih evropskih trgov

Rabljena vozila so odlična rešitev za vse tiste, ki iščete kakovostno vozilo, ki vam bo služilo dolgo časa, a ne želite kupiti novega, saj želite privarčevati pri ceni. V podjetju Avtogram zagotavljamo kakovostne rabljene avtomobile srednjega in višjega cenovnega razreda, ki prihajajo iz različnih evropskih trgov, predvsem iz Nemčije, Francije in Luksemburga, kar pomeni, da poznamo njihovo zgodovino, vzdrževanje vozila, s tem pa zagotavljamo realno stanje prevoženih kilometrov in brezhibnost posameznih delov vozila. Prepričani smo, da boste s prodajo rabljenih vozil v našem podjetju izjemno zadovoljni, saj zagotavljamo le najboljšo kakovost, obenem pa našim strankam nudimo ugodno ceno. Zavedamo se, kako pomemben del življenja je osebno vozilo in koliko časa preživimo v njem, zato ste lahko ob nakupu rabljenega vozila popolnoma brez skrbi. Mi smo pravi naslov za rabljena vozila v Sloveniji, saj imamo pestro izbiro, obenem pa se vsaki stranki posvetimo individualno.

Več o prodaji rabljenih vozil

Rabljena vozila so pregledana s strani strokovnjakov

Rabljena vozila imajo pogosto nekoliko slabšalen prizvok, saj se lahko zgodi, da so vidne sledi uporabe v obliki umazanije v avtu ali še huje, slabšem delovanju določenih delov vozila. V podjetju Avtogram vsako vozilo pred prodajo globinsko kemično očistimo vse umazanije, dezinificiramo vozilo, obenem pa vozilo pregledajo strokovnjaki AMZS, kar pomeni, da v prodajo rabljenih vozil ponudimo brezhibno vozilo, ki je čisto, deluje brez napake in je pripravljeno na takojšno vožnjo. Ne glede na izbiro osebnega vozila ste lahko torej popolnoma pomirjeni, saj boste v roke dobili ključ vozila, ki je kakovosten in zagotavlja popolnoma varno vožnjo, enako kot bi kupili popolnoma novo vozilo. V naši ponudbi imamo vedno na voljo nekje med 40 in 50 vozil, ki našim strankam zagotavljajo pestro izbiro, obenem pa nudimo mesečno garancijo, v kolikor želite, pa lahko uredimo tudi podaljšano garancijsko jamstvo.  Obiščite naš salon rabljenih vozil in si zagotovite svoje vozilo.

Prodaja rabljenih vozil

Prodaja rabljenih vozil po ugodni ceni

V salonu rabljenih vozil Avtogram v Ljubljani želimo našim strankam ponuditi kakovostna rabljena vozila po ugodni ceni, obenem pa jih razbremeniti skrbi ob menjavi vozila, zato nudimo tudi odkup vašega vozila. Naša misija v podjetju je prodaja rabljenih vozil, ki je transparentna in poštena, saj se zavedamo, kako pomembno je to, za naše stranke. Želimo biti najboljši pri tem kar delamo, zato vam nudimo le brezhibna vozila, ki vas bodo navdušila in pomislili boste, da ste ravnokar kupili popolnoma novo vozilo. Nudimo vam različne vrste vozil, odvisno od tega, kaj želite in verjamemo, da bo vsakdo našel avtomobil, ki si ga želi. V kolikor imate glede rabljenih vozil kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate ali pa se oglasite v našem salonu rabljenih vozil, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri. Zagotavljamo vam najboljšo ponudbo rabljenih vozil v Sloveniji in upamo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam.

Več o nakupu rabljenega vozila