Prodaja rabljenih avtomobilov različnih znamk

Že nekaj časa razmišljate, da bi kupili drug avtomobil? Preverite našo ponudbo rabljenih vozil, zagotovo boste našli takšno, ki vam ustreza!

Rabljena vozila v dobrem stanjuProdaja rabljenih vozil

Če se odločate za nakup rabljenega vozila ste na pravem naslovu. Pri nas se ukvarjamo z vsemi dejavnostmi, ki zadevajo avtomobile in vozila. Razpolagamo s kvalitetno avtoličarsko in kleparsko delavnico, izvajamo servise, kleparska dela in popravila ter imamo na voljo tudi široko ponudbo rabljenih vozil. Naša delavnica je specializirana za znamko Škoda, zaradi česar je naša ponudba rabljenih vozil te znamke zelo bogata. Prodaja rabljenih avtomobilov pri nas poteka pod nadzorovanimi pogoji; vsa vozila so registrirana, servisirana, pregledana in deležna popravil, če so ta potrebna.

Rabljena vozila Škoda in drugih znamk

Naša pestra ponudba zajema rabljena vozila Škoda in tudi drugih znanih znamk. Zagotovo boste našli pravi avtomobil za vas, saj je izbira neomejena. Druge pogoste znamke so Renault, Citroen, Fiat, Peugeot in marsikatere druge.

Prodaja rabljenih avtomobilov - na kaj je treba biti pozorni?

Naša ponudba rabljenih vozil zajema le strogo kontrolirana in preverjena vozila. Predno prejmete v roke vaše novo vozilo, smo za vas šli skozi vse potrebne korake. Pri vsakem vozilu opravimo pregled celotne karoserije. Vedno kontroliramo, ali je kje na vozilu prisotna rja, tudi v skritih kotih. Nato sledi ogled zaščite podvozja in izpuha. Celotno vozilo podrobno pregledamo, da ugotovimo, ali se je kdaj zaletelo oziroma utrpelo hujše poškodbe, pri čemer preverimo stanje špranj (večje špranje pri vratih in okovih nakazujejo na poškodbe). Sledi ogled gumijastih tesnil in delovanja žarometov. Nato preverimo tudi gume - njihovo stanje, tlak, obrabo ter stanje rezervne gume. Vsako vozilo mora iti skozi pregled podvozja in koles, pri čemer smo posebej pozorni na blažilnike in volan. Nujen je tudi test zavor, pri čemer se preverja stanje zavornih kolutov, zavornih diskov, zavornih oblog, zavornih pedal in zavorne tekočine. Za konec sledi podroben ogled motorja, pri čemer smo pozorni na vse potrebne dejavnike. Zadnji korak pa je sestavljen iz dveh delov: testiranje pogonskega sklopa (zajema menjalnik, sklopko in pogonske osi) ter testna vožnja.

Dokumenti in garancija rabljenih vozil

Po končanih pregledih preverimo še vso potrebno dokumentacijo avtomobila; če je z njo vse v redu, jo priložimo h garanciji, ki jo kupec dobi ob kupljenem rabljenem vozilu. Na ta način poskrbimo za poštenost in transparentnost, saj vsako vozilo opremimo z vso potrebno dokumentacijo.

AVTO INN | Prodaja rabljenih avtomobilov, prodaja vozil Škoda, ponudba rabljenih vozil - povezave do naše spletne strani: