Rastlinska hranila Mineral zmanjšujejo tveganje za bolezni rastlin


Rastlinska hranila Mineral so koristna v najrazličnejših situacijah, naj bo to vzgoja rastlin v rastlinjaku ali presajanje sobnih rastlin, med drugim pa lahko celo zmanjšajo odmerek fitofarmacevtskih sredstev, potreben za škropljenje vinske trte. Vse to je posledica tega, da imajo naravna rastlinska hranila Mineral pozitiven vpliv na rast in razvoj rastlin, saj jih oskrbijo s pomembnimi vitamini in minerali.


VEČ O NAŠEM IZDELKU MINERAL


Kakovostna rastlinska hranila pomagajo pri krepitvi rastlin


rastlinska hranilaV vodi raztopljeni minerali v elementarni obliki, ki jih vsebujejo naravna sredstva za krepitev rastlin Mineral, so odlična izbira za rastline, saj lahko te tako v celoti izkoristijo koristne snovi. Zeleno, rumeno in rdeče sredstvo Mineral se lahko uporabi za krepitev vseh vrst rastlin, pomembno pa je, da upoštevate navodila, katera naravna sredstva za krepitev rastlin je najbolje uporabiti v posamezni fazi razvoja. Takoj ko se izvede setev ali presajanje rastlin, tudi presajanje sobnih rastlin, se priporočajo zelena rastlinska hranila Mineral. Z njimi zalijemo rastline pod listi oziroma njihove korenine. Tako poskrbimo za okrepitev rastline, ki bo bolj odporna na različne neugodne dejavnike, zmanjšala pa se bo tudi potreba po pogostem zalivanju. Kasneje sledijo še rumena in rdeča rastlinska hranila oziroma naravni sredstvi Mineral, pri čemer sta pogostost uporabe in koncentracija odvisna tudi od vremenskih in drugih razmer. Vzgoja rastlin v rastlinjaku denimo zahteva drugačne ukrepe kot gojenje na prostem. Skupina agronomov iz podjetja AS AN d.o.o. vam z veseljem priskoči na pomoč s strokovnim nasvetom glede optimalne uporabe sredstva Mineral v vaši konkretni situaciji.


razvoj rastlin
Manjša nevarnost za bolezni rastlin in pojav škodljivcev


Rastlinska hranila Mineral vplivajo na krepitev vseh rastlin (debelejša povrhnjica listov ipd.), zato posredno zmanjšujejo nevarnost za bolezni rastlin. Ker bo rastlina zgradila močnejši obrambni sistem, ji bodo različne bolezni rastlin precej težje prišle do živega, podobno pa velja tudi za škodljivce. Poleg zmanjšanega tveganja za bolezni rastlin in pojav škodljivcev pa bo Mineral poskrbel tudi za boljšo naravno zaščito rastlin pred okoljskim stresom.