Ekološka sredstva za krepitev rastlin Mineral

Ekološka sredstva za krepitev rastlin so sredstva, ki jih lahko primerjamo s prehranskimi dopolnili pri ljudeh. To so naravna, z minerali bogata hranila, topna v vodi, ki zagotavljajo rastlinam vsa potrebna mikro- in makro hranila.

Ekološka pridelava hrane in ekološka sredstva za krepitev rastlin

Mineral - ekološka sredstva za krepitev rastlin - smo v podjetju AS AN d.o.o. razvili v sodelovanju s strokovnjaki in raziskovalci. Mineral ekološka sredstva za krepitev rastlin so namenjena za sonaravno pridelavo hrane. Zdrava, naravna hrana, brez prepovedanih substanc in kemičnih spojin, je iz dneva v dan bolj zaželena tudi na naših prodajnih policah. Mineral ekološka sredstva za krepitev rastlin in ekološka sredstva proti škodljivcem sodijo v skupino dovoljenih sredstev v ekološkem kmetijstvu.

Kako delujejo Mineral ekološka sredstva za krepitev rastlin?

Pod imenom Mineral nudimo štiri vrste naravnih ekoloških sredstev za varstvo rastlin:

visoka biološka razpoložljivost soli in mineralov v elementarni obliki omogoča, da jih rastline zlahka sprejmejo in v celoti izkoristijo. Mineral ekološka zaščitna sredstva ne obremenjujejo okolja ter so ljudem, živalim, opraševalcem in drugim organizmom prijazna.


Kako delujejo ekološka sredstva proti škodljivcem Mineral?

Mineral ekološka sredstva za varstvo rastlin omogočajo rastlinam, da kar najbolje razvijejo svoj naravni obrambni mehanizem, zato jih lahko imenujemo tudi ekološka sredstva proti škodljivcem. Vsa ekološka zaščitna sredstva lahko uporabimo že v začetnih fazah rasti in razvoja, s tem pa zagotovimo zdravo rast, večji pridelek, lepše rastline in plodove ter manjšo dovzetnost rastlin za nekatere okužbe in razvoj bolezni.

Ekološka sredstva proti škodljivcem: ekološka zaščita paradižnika

Naravna zaščita rastlin je najbolj učinkovita z uporabo vseh štirih vrst Minerala, ki rastlinam zagotovijo optimalno regulacijo vode, pospešujejo rast in razvoj ter krepijo naravno odpornost od samega začetka rasti. Za vse ekološke pridelovalce se priporočajo ekološka sredstva proti škodljivcem Mineral! To je preprosta, cenovno ugodna ekološka zaščita paradižnika, kumar, paprike in drugih plodovnic v vseh razvojnih fazah, ki bo prišla do izraza v zdravih, lepih in kakovostnih plodovih.

ekološka sredstva proti škodljivcemekološka sredstva za krepitev rastlin