Rast in razvoj rastlin pospešijo naravna rastlinska hranila Mineral


Rast in razvoj rastlin bosta precej hitrejša oziroma uspešnejša, če uporabite kvalitetna rastlinska hranila Mineral. To velja tako za saditev kot za presajanje rastlin. Naravna zaščita rastlin se bo s tem okrepila, zato boste lahko zmanjšali ali celo povsem ukinili uporabo kemičnih sredstev za varstvo rastlin. Tudi na primer škropljenje vinske trte lahko tako poteka manj pogosto, zmanjša pa se tudi koncentracija fitofarmacevtskih sredstev za škropljenje. Naravna rastlinska hranila Mineral pa med drugim zmanjšujejo tudi nevarnost za bolezni okrasnih rastlin.


rast rastlin


Kako delujejo naravna rastlinska hranila?


Rastlinska hranila v naravnem sredstvu Mineral, ki smo ga v podjetju AS AN d.o.o. razvili v sodelovanju z Ministrstvom za znanost in kulturo ter Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede v Mariboru, nimajo neposrednega vpliva na bolezni in škodljivce. Njihova glavna naloga je namreč ta, da ustvarijo optimalne pogoje za rast in razvoj rastlin. Ker torej za rast in razvoj rastlin ne bo potrebne toliko energije, bodo rastline presežek energije usmerile v krepitev lastnih obrambnih mehanizmov, s čimer se bo povečala naravna zaščita rastlin. Tako jih bodo škodljivci težje napadli, zmanjšala pa se bo tudi nevarnost za različne bolezni. To velja tudi za bolezni okrasnih rastlin in bolezni sobnih rastlin.


Izjemna rast in razvoj rastlin z uporabo sredstva Mineral


rast in razvoj rastlinNaravno sredstvo Mineral omogoča rastlinam, da se čim dlje branijo pred neugodnimi vplivi. Če vas skrbijo bolezni sobnih rastlin ali tistih, ki uspevajo na prostem, je Mineral prava izbira za vas. Mineral je pravzaprav mešanica z minerali bogatih mineralnih vod in morske vode. Gre torej za vodno raztopino mineralov in drugih pomembnih hranilnih snovi, ki poskrbijo za uspešnejšo rast in razvoj rastlin ter jim pomagajo pri enostavnejšem opravljanju življenjskih funkcij. Rastline lahko naravna rastlinska hranila takoj sprejmejo in jih v celoti izkoristijo. Z uporabo Minerala lahko zmanjšate tudi količino vode, potrebne za zalivanje, ne da bi to kakor koli vplivalo na rast in razvoj rastlin, kar pomeni tudi kar nekaj prihranka.