Naravna zaščita rastlinNaravna zaščita rastlin s sredstvom Mineral


Naravna zaščita rastlin je bistvenega pomena, če želimo vzgojiti kvalitetne, odporne, a tudi zdravju neškodljive rastline in pridelke. V ta namen smo v podjetju AS AN d. o. o. razvili popolnoma naravno sredstvo za zaščito rastlin pred škodljivci - Mineral. Pri razvoju naravne zaščite rastlin smo združili moči z Ministrstvom za znanost in kulturo ter s Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede v Mariboru ter tako trgu ponudili izdelek za zaščito rastlin, ki omogoča pridelavo polnovredne in okusne hrane brez alergenov in neželenih snovi. Ker nam razvoj veliko pomeni in ker zmeraj dajemo prednost zdravju, izdelek nenehno testiramo tako doma kot v tujini, s čimer zagotavljamo le najboljše za vrtičkarje ter integrirane in ekološke kmetovalce.


Zakaj je zaščita rastlin potrebna?


Zaščita rastlin je nujna, saj tudi one potrebujejo dobre pogoje, da lahko dosežejo optimalno rast ter nam ponudijo zdrave in okusne plodove. Za dobro rast je potrebno primerno sajenje, primerno zalivanje, pa tudi primerna zaščita rastlin, saj se v nasprotnem primeru hitro pojavijo škodljivci, glive, bakterije in virusi. Na trgu je veliko izdelkov, a če želimo resnično zdravo hrano, je nujno izbrati naravno zaščito rastlin oziroma primerno ekološko sredstvo za krepitev rastlin. Le naravna sredstva za zaščito paradižnika in drugih pridelkov bodo zagotovila, da boste v telo vnesli le zdrav sadež, brez nepotrebnih umetnih dodatkov.

VEČ O ŠKROPLJENJU VINSKE TRTE


Kaj je naravna zaščita rastlin Mineral?


Naravna zaščita rastlin Mineral je popolnoma naravno sredstvo za ekološko zaščito paradižnika in druge zelenjave, sadnega drevja, vinske trte in okrasnih rastlin. Zaščita vključuje krepitev in dvig odpornosti proti boleznim škodljivcem in okolijskim stresom, kot so suša vročina, zmrzal, pa tudi veter in toča. Naravna zaščita rastlin Mineral vsebuje številne hranilne snovi, kot so kalij, magnezij, žveplo, železo in druge minerale, ki rastline oskrbijo s potrebnimi makro in mikroelementi ter jim ponujajo dolgoživost in vitalnost. Če želite svojim rastlinam ponuditi najboljše, izberite naravno zaščito rastlin Mineral. Za ogled celotne ponudbe obiščite našo spletno stran: http://www.mineralzarastline.si/testiranja/izkusnje-vrtickarjev/1021-2/

zaščita rastlin