Škropljenje vinske trte in drugih rastlin lahko zmanjšate z naravnim sredstvom za krepitev Mineral


presajanje rastlinŠkropljenje vinske trte s fitofarmacevtskimi sredstvi je sicer v mnogih primerih nujno, še posebej kadar gre za intenzivno vzgojo trte, vendar pa ni treba, da je škropljenje tako pogosto, kot se vam morda zdi trenutno. Ekološka sredstva za krepitev rastlin Mineral vam lahko namreč pomagajo tako pri podaljšanju časovnih intervalov med posameznimi škropljenji kot pri zmanjševanju odmerka oziroma priporočene koncentracije. Kakovostna ekološka sredstva za rastline Mineral, ki vsebujejo naravna rastlinska hranila, pa nimajo pozitivnega vpliva le na škropljenje vinske trte, ampak velja podobno za praktično vse vrste rastlin.


PRESAJANJE RASTLIN


Močnejši obrambni sistem rastlin zreducira škropljenje na minimum


škropljenje vinske trteNe glede na to, ali gre za škropljenje vinske trte ali drugih rastlin, je učinek, ki ga lahko pričakujete, če uporabite ekološka sredstva za krepitev rastlin oziroma učinkovita ekološka sredstva za povečanje odpornosti rastlin Mineral, podoben. Škropljenje je mogoče močno zreducirati, saj ekološka sredstva za rastline Mineral pospešijo rast in razvoj rastlin, s tem ko jih oskrbijo s pomembnimi snovmi, predvsem z minerali, kot nakazuje že ime izdelka. Naravni obrambni sistem rastlin se okrepi, zato se rastlina lažje brani pred boleznimi in škodljivci. Z zmanjšanjem uporabe kemičnih spojin za varstvo rastlin se seveda znižajo stroški pridelave, še pomembneje pa je, da je pridelek kvalitetnejši oziroma bolj varen in zdrav. Prav želja, da bi tako ljubiteljskim kot profesionalnim pridelovalcem omogočili čim bolj sonaravno pridelavo kvalitetnih živil ter jim pomagali znižati stroške pridelave in povečati kvaliteto pridelka, predstavlja glavno poslanstvo podjetja AS AN d.o.o. Rezultat te želje je razvoj ekološkega sredstva za krepitev rastlin Mineral.


Vpliv naravnih hranil Mineral na škropljenje vinske trte in drugih rastlin


Naravno sredstvo Mineral
bo močno zmanjšalo potrebo po škropljenju različnih rastlin, kar velja seveda tudi za škropljenje vinske trte. Uporabiti ga je mogoče tako ob saditvi kot za presajanje rastlin. Še vedno izvajamo tudi testiranja, doma in v tujini, saj ne želimo zaspati na lovorikah, ampak je naša želja stalni razvoj na področju sredstev iz povsem naravnih sestavin, namenjenih krepitvi rastlin.