Leseno vrtno pohištvo, masivno vrtno pohištvo za dom in parke

Vrtno pohištvo je nepogrešljivo na domačem vrtu ali terasi. Les svojo toplino uspešno prenaša tudi na masivne vrtne garniture. Leseno vrtno pohištvo tako praktičnosti vrtnega pohištva doda estetiko in povezanost z okoljem.

Leseno vrtno pohištvo

V podjetju Alutech se že tretjo generacijo posvečamo livarstvu, predvsem litju aluminija, tradicijo pa ima pri nas tudi leseno vrtno pohištvo. Masivne vrtne garniture - lesene klopi in mize - izdelujemo in prodajamo že skoraj 15 let. Alutech masivno vrtno pohištvo je sestavljeno iz aluminijastega ogrodja in letev iz smrekovega ali macesnovega lesa.

Nudimo stabilno, čvrsto in udobno leseno vrtno pohištvo. Pri nas dobite tudi vrtno pohištvo za večje javne površine. Masivne vrtne garniture so primerne tudi za piknike, dvorišča vrtcev in šol, ter podobne zelo obiskane kraje. Lesena vrtna garnitura bo zagotovo povsod pričarala domačnost.

Masivno vrtno pohištvo - masivne vrtne garniture za udobje

Masivno vrtno pohištvo je oblikovano z osnovnim namenom - sproščanje na prostem z družino ali prijatelji. Alutech masivne vrtne garniture imajo anatomsko prilagojena sedišča in hrbtna naslonjala. Zato je leseno vrtno pohištvo ne le praktično, ampak tudi udobno. Lesene klopi in mize tako ne bodo odganjale vaših gostov, kot je to nekdaj počelo vrtno pohištvo. Masivno vrtno pohištvo je dobro sprejeto tudi med gosti vrtov gostinskih lokalov, med sprehajalci v parkih ali med čakajočimi na vlak in avtobus.

Masivne vrtne garniture - lesena vrtna garnitura s tradicijo

Leseno vrtno pohištvo izdelujemo že skoraj 15 let. Alutech masivno vrtno pohištvo odlikujeta nerjaveče ogrodje in kakovosten les. Lesena vrtna garnitura je na voljo iz smrekovega lesa ali lesa sibirskega macesna. Lesene klopi in mize sestavimo v različnih dimenzijah - dolžina, širina, višina - glede na vaše potrebe.

Leseno vrtno pohištvo - skrb za vrtno pohištvo iz masivnega lesa

Skrb, da bodo lesene vrtne garniture videti stare že po nekaj kapljicah dežja, je odveč. Naše masivno vrtno pohištvo je iz nerjavečega ogrodja in kvalitetnih lesenih letev. Lesene klopi in mize so premazane z vodoodpornim lakom, ogrodje masivne vrtne garniture pa je prašno barvano. Trpežno leseno vrtno pohištvo vam bo tako omogočilo brezskrbno preživljanje prostega časa na vrtu. Pohištvo pa lahko postavite na leseno teraso, saj je ena od naših storitev izdelava lesene terase.

Leseno vrtno pohištvo - sestavite svoje lesene klopi in mize

Lesena vrtna garnitura je sestavljena iz dveh lesenih klopi in mize. Omogočimo pa vam tudi, da si sami izdelate masivno vrtno pohištvo. Privoščite si vrtno pohištvo za sprostitev, pogovor ob pijači ali družinsko kosilo na vrtu ob lepem vremenu!

Alutech | Leseno vrtno pohištvo, masivno vrtno pohištvo, masivne vrtne garniture, lesena vrtna garnitura, lesene klopi in mize - povezave do naše spletne strani: