Čudovita zunanja svetila - ulične oz. cestne svetilke in vrtne svetilke - kandelabri za svetilke

V podjetju Alutech izdelujemo kvalitetna zunanja svetila. Po konkurenčnih cenah vam nudimo cestne oz. ulične svetilke ter vrtne svetilke. Kot pove že ime samo, so vrtne svetilke namenjene uporabi na vrtu ali travniku blizu doma. Cestne svetilke pa so primarno namenjene osvetlitvi cest in ulic. Stebri za svetilke oz. kandelabri so na voljo v različnih velikostih. Beseda kandelaber sicer izhaja iz latinskega izraza candelabrum, kar v prevodu pomeni svečnik, zdaj pa se beseda kandelaber uporablja za poimenovanje stebrov oz. drogov za svetilke. Ulične svetilke se zelo lepo podajo na dvorišča in parkirišča. Cestne svetilke, ki jih izdelujemo v našem podjetju, so primerne tudi za uporabo v parkih, saj ne zagotavljajo samo zadostne svetlobe, temveč so tudi izredno atraktivno dovršene. Obiščite nas v Grosupljem in si oglejte zunanja svetila. Na razpolago so vam vrtne in ulične svetilke v različnih barvah in velikostih.

Cestne svetilke | Ulične svetilke so vam na voljo po izjemno konkurenčnih cenah

Zakaj bi se zvečer do avtomobila ali smetnjaka sprehajali v temi, če vam lahko pot osvetlijo cestne svetilke? Ulične svetilke s kandelabri iz aluminija vam nudimo po izredno konkurenčnih cenah. Najdražje ulične svetilke v naši ponudbi so vam na voljo že za 498 €. V omenjeno ceno cestne svetilke je zajet 2,4 metra visok steber ter svetilo oz. bunka. Če pa se odločite za krajši steber, so vam ulične svetilke in vrtne svetilke na voljo po še nižjih cenah. Ne zamudite priložnosti in si zagotovite čudovita zunanja svetila.

Cestne svetilkeZunanja svetila | Cestne svetilke v različnih izvedbah

O ceni ulične svetilke smo že govorili, zdaj pa si poglejmo, med kakšnimi svetilkami lahko izbirate. Kandelaber vam je namreč na voljo v mnogih različicah. Najprej izberite želeno barvo stebra oz. kandelabra cestne svetilke. Izbirate lahko med belo, metalno sivo, črno in zanimivo antiq baker barvo. Nato se odločite, kako dolg in težak kandelaber ulične svetilke želite:

  • 0,6 m - 21 kg
  • 1 m - 26 kg
  • 1,5 m - 32 kg
  • 2 m - 39 kg
  • 2,2 m - 42 kg
  • 2,4 m - 44 kg

Poleg vrtne ali cestne svetilke se izredno lepo poda tudi betonski podstavek, ki vam ga izdelamo po ugodni ceni. Kot vidite, se popolnoma prilagodimo vašim zahtevam. Čeprav je podjetje Alutech v osnovi livarna aluminija, vam nudimo izredno zanimive in kvalitetne vrtne in ulične oz. cestne svetilke. Poleg tega naša ponudba zajema tudi masivne vrtne garniture ter izdelavo lesene terase. Obiščite nas in poskrbeli bomo, da bodo vaš vrt v najkrajšem možnem času krasila čudovita zunanja svetila ter leseno vrtno pohištvo.

Alutech | Ulične svetilke, cestne svetilke, kandelaber, zunanja svetila, vrtne svetilke - povezave do naše spletne strani: