Prodaja traktorja za izvajanje vseh vrst del na kmetiji

Potrebujete nov traktor? Potem je čas, da se seznanite z najboljšo ponudbo na trgu. S prodajo novih traktorjev se namreč ukvarjamo tudi v podjetju Agroremont, kjer vam nudimo možnost ugodnega nakupa novega traktorja.

Ali ste vedeli, da je predhodnik traktorja, kot ga poznamo danes, parni stroj ali lokomobil, ki je imel za posledico izreden zagon kmetijske panoge? Le-ta je omogočil enostavnejšo obdelavo površin, prav tako pa je zmanjšal potrebo po številu delavcev in delavcem prihranil ogromno časa.

Razvoj traktorjev se je sicer pričel v 19. stoletju, vse do 20. stoletja pa so traktorji postajali vse bolj izpopolnjeni. Tekom let so se uvedli dizelski motorji, zračno polnjene pnevmatike, priključne gredi ter hidravlika, brez katerih si danes dela praktično ne predstavljamo. Po sedemdesetem letu so proizvajalci ogromno pozornosti posvečali kabini, ki se je vse do danes razvila tako, da uporabniku hkrati zagotavlja varnost in udobje med delom. Prodaja novih traktorjev je danes izredno razširjena, saj ima čisto vsaka kmetija traktor, s pomočjo katerega na kmetiji opravljajo različna dela. Danes so traktorji varnejši, zmogljivejši, varčni in sprejemljivi tudi z ekološkega vidika.

Ker se nekateri uporabljajo na področju gozdarstva, spet drugi pa na področju sadjarstva ali vinogradništva, ni vseeno, katerega bomo izbrali, kar pomeni, da moramo pred nakupom novega traktorja premisliti, v kakšen namen ga bomo uporabljali in kako pogosto bo v uporabi.

Sodobni traktorji iz naše prodaje poskušajo zadovoljiti potrebe in zahteve različnih kupcev, zato sledijo načelom celovite zaščite in udobnosti voznika, ergonomske uporabe, večino opravljenega dela pa omogočajo brez izstopa iz traktorja.

Nakup novega traktorja na obrokeProdaja in nakup traktorja

Univerzalni in specialni novi traktorji tudi v naši prodaji

Medtem ko so univerzalni traktorji namenjeni kmetijskim opravilom in se jih uporablja tudi v komunalne ali druge namene (zaradi visoke potovalne hitrosti so primerni tudi za cestni promet), so specialni traktorji oblikovani posebej v določen namen. Takšni so na primer primerni za delo v nasadih (sadjarsko-vinogradniški), zato je njihova širina manjša kot pri univerzalnih. Imajo posebno izvedbo kabine, ki je nižja od običajnih in nima ravnega dna, temveč je zožena. V prodaji so tudi posebni traktorji, zasnovani za delo na strmih terenih oziroma v gorah. Ker so drugače zasnovani, jih od univerzalnih ločimo že na prvi pogled. Zanje so značilni široka medosna razdalja, nizko težišče in zelo široke pnevmatike, ki zagotavljajo boljšo stabilnost. So zelo gibljivi, stabilni in zato idealni za delo na nagnjenem terenu z bočnimi ali vzdolžnimi nagibi. Moč motorja je odvisna od potreb kupca.

Revolucija načina dela v sadovnjakih in vinogradih

Novi Hürlimann XS V-Drive je revolucioniral način dela v sadovnjakih in vinogradih, saj so njegove tehnološke inovacije namenjene povečanju produktivnosti posebnih traktorjev. Za vsa kmetijska dela je potrebno ustrezno območje hitrosti, na kar je potrebno pomisliti že pred samo izbiro novega traktorja. V prodaji podjetja Agroremont boste našli tudi Hurlimann model PRINCE - izbor traktorja, zasnovanega za delo na majhnih kmetijah, za hobi kmetije in za kmetije, ki se bavijo s specializiranimi pridelki. Hurlimann PRINCE  je zanesljiva rešitev za uspešno delo v rastlinjakih, drevesnicah in pri vzdrževanju parkov. Nizka platforma traktorja je povsem primerna za dela v sadovnjakih in vinogradih z nizkimi rastlinami. V kolikor se zanimate za nakup traktorja na obroke, kontaktirajte strokovnjake iz podjetja Agroremont, v katerem boste našli traktorje priznanih blagovnih znamk, kot je Hurlimann.