Traktor John Deere je zanesljivo dobra izbira

Traktor je delovni stroj, ki naj bo izbran premišljeno, saj vam mora služiti veliko let. Na trgu je veliko različnih znamk, a le ena ima tako bogato zgodovino in uspešnost kot John Deere. Njihovi traktorji za najrazličnejša kmetijska dela so zares prvovrstni stroji, ki vas nikoli ne bodo pustili na cedilu. Za prodajo traktorjev John Deere v Sloveniji skrbimo pri Agroremontu, saj smo njihov generalni uvoznik. Pri nas boste našli veliko različnih modelov, tako da lahko poiščete optimalnega zase.

Pestra ponudba traktorjev za široko uporabo

Traktor John DeerNaš prodajni program traktorjev je za vsakogar, saj je ponudba zares bogata. Na voljo so mali, a zelo okretni vrtni traktorji, s katerimi dosežete velike hitrosti pri košnji. Ponujamo velike kmetijske traktorje serij 5E, 5M, 5R, 6MC, 6RC, 6M, 6R, 7R, 5G F&V. Dopolnite pa jih še z balirkami s fiksno ali variabilno komoro in balirkami za male kvadratne bale. Na enem mestu dobite zbrano odlično mehanizacijo, s katero boste preskrbljeni za vsakršno delo na kmetiji in za urejanje okolice.

Pred nakupom traktorja se prepričajte o njegovih prednostih. John Deere vam ponuja revolucionaren originalni motor PowerTech Plus, izredno učinkovit, ki hkrati izpolnjuje najstrožje pogoje glede emisij izpušnih plinov. Nadalje imajo traktorji John Deere izredno visok nivo udobja in storilnosti, močan hidravlični sistem, samonosni okvir iz jeklene šasije, tempomat, dobro vzmetenje, možnost različnih priključkov in številne izvedbe menjalnikov.

Zgodba naših traktorjev

Prodaja traktorjev John Deere temelji na bogati tradiciji. Ameriško podjetje je namreč začelo z delovanjem že davnega leta 1837, danes pa je uspešna korporacija, ki svoje kmetijske, gradbene in gozdarske stroje prodaja po vsem svetu. Gre za izkušenega in zelo cenjenega proizvajalca, ki svojo izjemnost dokazuje že več kot 180 let. Kljub temu da se svet in podjetništvo spreminjata, njihove vrednote ostajajo enake. Integriteta, kakovost, zavzetost in inovativnost so ideali, za katere se trudijo pri slehernem produktu. Njihovi traktorji so tako plod najsodobnejših tehnoloških inovacij, izdelani iz trpežnih materialov, zelo praktično usmerjeni. John Deere imajo z vsemi svojimi partnerji in distributerji korektne odnose in takšne vzdržujemo tudi pri Agroremontu. Prodajamo traktorje iz tovarne Menheim v Nemčiji. Na voljo so v zelo hitrem dobavnem roku.

Za traktor John Deere cena pri nas še posebej prijazna

Kot generalni uvoznik lahko ponudimo za traktorje John Deere nekatere posebne ugodnosti za določene modele. Nakup traktorja se pri nas najbolj splača, saj veste, da dobite originalno kakovost proizvajalca in najboljšo ceno. Ne tvegajte pri sumljivih prodajalcih, ampak si zagotovite točno to, kar pričakujete. Prodaja traktorjev John Deere ni zaupana kar vsakemu in z razlogom smo pri Agroremontu njihov uradni partner. O ponudbi se torej pozanimajte direktno pri nas in nas pri kakršnih koli vprašanjih seveda kontaktirajte. Z veseljem vam svetujemo.

Oglejte si tudi ponudbo vrtnih traktorjev John Deer >>

Na voljo tudi rabljena oprema

Cena traktorjev John DeerPri Agroremontu se trudimo za vse stranke in tako nudimo ne le nove traktorje in stroje priznanih proizvajalcev, ampak tudi rabljeno kmetijsko mehanizacijo. Na ta način lahko še bolj ugodno pridete do produktov, ki so sicer cenejši, a preverjeno dobro ohranjeni. Za rabljeni traktor John Deere bo cena veliko bolj dostopna, oglejte pa si tudi ponudbo za druge stroje. Na voljo so škropilnice, nakladalci, sejalnice, plugi, kosilnice, prikolice in drugo. Pri prodaji ne zavajamo in predstavimo popolnoma realno sliko stroja, z resničnim številom delovnih ur. Ker gre za vzdržljive produkte, je njihova življenjska doba lahko še zelo dolga in še nikakor niso iztrošeni. Zakaj torej ne bi odločili za nakup še popolnoma dobrega rabljenega traktorja in prihranili nekaj denarja? Zagotovo vredno premisleka. Preverite pa tudi naš spletni katalog rezervnih delov John Deere, kjer lahko po modelu ali serijski številki hitro najdete nov originalni del za svoj traktor.