Kosilnice vseh vrst za domačo in profesionalno rabo

Kosilnice za nego trate so različnih vrst in modelov, prav vse najboljše pa najdete pri Agroremontu. Ponujamo izjemne vrtne kosilnice John Deere, kjer izdelujejo tudi profesionalno serijo. Izjemno ohišje in nastavljiv pogon vrtne kosilnice poskrbita za odlično izkušnjo košenja. Od enostavnih samohodnih kosilnic do profesionalnih vrtnih kosilnic in traktorjev - ne enem mestu najdete vse za košnjo, da bo vaša trava najlepša. Preverite našo ponudbo in se prepričajte o kakovosti, ki jo ponujamo.

Preberite tudi o električnih kosilnicah >>

Samohodne kosilnice za domačo uporabo in profesionalne vrtne kosilnice

Profesionalne kosilniceVsakdo, ki ima vrt, travnik, nekaj gozda, potrebuje dobro kosilnico. Tudi, če kosite samo okoli lastne hiše, bo delo veliko bolj prijetno s kakovostno samohodno kosilnico. Pri izbiri kosilnice je najbolj pomembna informacija o območju košnje, torej o površini, ki jo boste redno kosili. Kosilnice se razlikujejo po moči motorja, hitrosti premikanja, uporabi olja, nastavitvah višine za košnjo, teži ... Nekatere kosilnice lahko imamo še dodatek za mulčenje, lahko pa kupite tudi kosilnico posebej za mulčenje.

Za zahtevnejše porabnike so na voljo profesionalne vrtne kosilnice. Te so tehnično še bolj dovršene in učinkovitejše, imajo tudi pogon. Vrtne kosilnice z nastavljivim pogonskim sistemom so seveda dražje, a z njimi lahko pokosite nekje 2500 kvadratnih metrov površine. Naša izvrstna vrtna kosilnica JX90 ima celo zavoro rezila, ki omogoča, da zbiralni koš izpraznite, ne da bi bilo treba vsakič ponovno zagnati motor. Za košnjo zares velikih površin pa je smiseln nakup vrtnega traktorja. John Deere traktorji vam prihranijo večkot 50 % časa v primerjavi s konkurenčnimi kosilnicami. Med posebnimi modeli naj izpostavimo še novo robotsko kosilnico Tango E5 z avtomatskim polnjenjem baterije. Je popolnoma avtonomna in ima robustno konstrukcijo za dolgo življenjsko dobo.

Kosilnice za mulčenje in prezračevalniki

Poleg običajnih samohodnih kosilnic se pogosto uporabljajo tudi kosilnice za mulčenje, ki travo pripravijo za pašnike in travnike. Mulčerji so odlični za sadovnjake, vinograde, parke, igrišča za golf ... Z mulčenjem se preprečuje zaraščenost in zagotavlja dobro uspevanje rastlin. Naše kosilnice za mulčenje imajo odlično sposobnost manevriranja, zato jih lahko brez večjega napora natančno vodite med grmi, cvetličnimi gredami in drevesi. Sprednja kolesa takšne kosilnice so vrtljiva za 360 stopinj. Model JS63V ima 7 stopenj za rezalno višino in odličen pogon (sistem Vario). Med bogato ponudbo najdete tudi bencinske prezračevalnike trate z aluminijasto šasijo. Ti bomo omogočili vnos svežega življenja, da bo trata bolj zdrava in gosta.

Zakaj zaupati znamki John Deere

Profesionalne vrtne kosilniceAgroremont je slovenski generalni uvoznik za stroje John Deere, saj zaupamo njihovi bogati tradiciji in visoki kakovosti. Težko boste na trgu našli bolj predanega in izkušenega proizvajalca. Delujejo že od leta 1837, kar pomeni, da že več kot 180 let skrbijo za potrebe velikih kmetovalcev ter za domače mojstre in urejevalce okolja. Danes uspešna ameriška korporacija skrbi za inovativne rešitve in misli na uporabnike na vsakem koraku. Njihove kosilnice so iz najboljših materialov, izredno učinkovite in trpežne, poleg tega pa preproste za uporabo, upravljanje in vzdrževanje. S ponosom jih prodajamo v Sloveniji, saj se zavedamo, da je tudi pri nas veliko urejevalcev trate, ki se svojega dela lotijo nadvse resno.

Enostavno naročilo nove vrtne kosilnice

Za tiste, ki radi ponudbo predhodno preverite na spletu, bo najbolje, da obiščete Agromont spletno stran. V njej enostavno poiščete in primerjate različne izdelke. Na voljo so samohodne kosilnice in druge vrtne kosilnice v različnih izvedbah, tako da lahko izberete takšno, ki vam kar najbolj ustreza. Ko kupujete pri Agroremontu, vedno dobite zanesljivo opremo najvišje kakovosti. Če tudi vi stavite na najboljše, svojo novo vrtno kosilnico kupite pri nas.