Prodaja traktorjev Hurlimann s širokim spektrom uporabe

V podjetju Agroremont se ukvarjamo s prodajo traktorjev in štirikolesnikov, pri čemer zastopamo 4 vrhunske blagovne znamke: Hurlimann, Stihl, Faresin in Gianni Ferrari. V grobi razdelitvi traktorje delimo na standardne, sistemske z voznikovim sedežem spredaj, sistemske z voznikovim sedežem v sredini, ogrodne ter vinogradniške in plantažne. Največ traktorjev iz naše prodaje se uvršča v prvo skupino – med standardne traktorje, ki so različnih oblik in izgledov ter sestavljeni iz različnih strojnih elementov. Ker govorimo o delovnih vozilih oziroma strojih, ki so v prvi vrsti namenjeni pridelavi hrane na področju kmetijstva, morajo izpolnjevati enake tehnične zahteve oziroma predpise kot ostala prometna vozila na javnih cestnih površinah, čeprav sta njegovo gibanje in delo omejena predvsem na polja in travnike, ki so neobhodno povezani z javnim cestiščem. Noben kmetovalec si ne predstavlja opravljanja dela brez primernega traktorja, saj se le-ti uporabljajo tako na vrtovih, kot tudi v vinogradih, rastlinjakih oziroma povsod tam, kjer imamo opravka z manjšimi ali večjimi delovnimi površinami. Hurlimann traktorji so povsem revolucionirali način dela v sadovnjakih in vinogradih, saj so njihove tehnološke inovacije namenjene povečanju produktivnosti posebnih traktorjev. Kor primer vzemimo Hürlimann XS V-Drive, ki se odlikuje po zelo napredni tehnologiji, kar dokazuje novo naslonjalo za roke MaxCom s kontrolniki, inovativen sistem brezstopenjskega menjalnika, popolnoma prenovljena kabina in hidravlični sistem s črpalko za zaznavanje obremenitve, ki ima pretok 100 l / min. Brez dvoma so vredni omembe tudi novi modeli Hurlimann XL 120, 130 in 140, ki zagotavljajo še več moči, tehnologije in sloga.

Hurlimann XL 120 – izjemno vsestranski in izredno učinkoviti traktor

Hurlimann XL 120 je izjemno vsestranski in zelo učinkovit traktor v vseh delovnih razmerah, vendar je njegov as, ki ga loči od konkurence, njegov prirojen slog z elegantnim dizajnom brez par. S še večjo močjo in zmogljivostjo kot kadarkoli prej so novi modeli traktorjev Hurlimann 120, 130 in 140 opremljeni z najsodobnejšim energetsko varčnim hidravličnim sistemom, ki se ponašajo z neprimerljivo stopnjo udobja in ponujajo široko izbiro konfiguracij in dodatkov, vključno z zelo naprednim Agrosky avtomatskim satelitskim sistemom vodenja. Traktorji Hurlimann XL 120 zagotavljajo maksimalno produktivnost in maksimalno udobnost pri vožnji in delovanju ter so zahvaljujoč svoji novi programski opremi še bolj učinkoviti od predhodnih modelov. Opremljeni so tudi z elektrohidravličnim sistemom Powershuttle s petimi stopnjami prednastavljivih odzivnih lastnosti (SenseClutch), ki omogočajo spreminjanje smeri vožnje brez motenj navora. V naši prodaji boste našli tudi traktorje Prince – sicer majhne traktorje, ki pa nikoli ne nehajo presenečati svojega lastnika. Prirojena vztrajnost, kompaktne dimenzije, veliko udobje in edinstvene značilnosti, ki ponujajo nesluteno zmogljivost so izstopajoče lastnosti majhnega traktorja Prince, ki je primeren za delo v sadovnjakih in vinogradih.

Prodaja Hurlimann traktorjevHurlimann traktorji cena

Veliki in majhni traktorji iz naše prodaje

Ne glede na to, ali iščete večje ali manjše traktorje, boste v prodaji podjetja Agroremont našli, kar ste iskali. Poleg pestre ponudbe močnih in vzdržljivih ter manjših in prilagodljivih traktorjev, smo v podjetju poskrbeli tudi za konkurenčne cene traktorjev Hurlimann. Samo za vas smo izbrali blagovne znamke, ki so znane po svoji učinkovitosti in obstojnosti ter se lahko pohvalijo z dolgoletno tradicijo izpopolnjevanja različnih modelov traktorjev, kot je na primer Hurlimann. Naš cilj je, da vam s pomočjo naše opreme poenostavimo življenje, zato se za čisto vsakega naročnika najde pravi traktor.