Traktorji visoke zmogljivosti za kmetijska in gozdarska opravila

Traktorji najvišje kakovosti so na voljo pri KMagroval. V naši ponudbi najdete veliko različnih modelov kmetijskih traktorjev, odlikuje pa nas tudi prodaja gozdarskih traktorjev. Mehanizacija za kmetijsko-gozdarsko delo mora biti zanesljiva, trpežna in imeti dolgo življenjsko dobo. Prav zato pri nas najdete le najboljše. KMagroval je generalni uvoznik Hurlimann traktorjev, zastopamo pa tudi znamko Stihl. Obrnite se na nas, saj imamo s prodajo traktorjev veliko izkušenj in vam bomo pri izbiri znali dobro svetovati.

Prodaja Hurlimann traktorjev

Zakaj izbrati Hurlimann traktor

Traktorji Hurlimann imajo bogato tradicijo. Podjetje izvira iz Švice, kjer so prvega na trg poslali že leta 1929. Danes so širom Evrope zelo cenjeni proizvajalec, prodajajo pa tako kmetijske kot industrijske in vojaške traktorje. Hurlimann traktor je plod natančnega dela, moderne tehnologije in izbranih materialov. Letos je podjetje praznovalo že 90. obletnico, na kateri so potrdili, kako unikatni in vzdržljivi so njihovi traktorji. Odlikuje jih tudi enostavna menjava originalnih delov z nizkimi stroški, zanesljiva servisna mreža in pa edinstven Hurlimann dizajn. Vsekakor veliko razlogov, da se odločite za švicarsko odličnost in izberete Hurlimann traktor.

Raznolika izbira traktorjev

Ponašamo se s prodajo več modelov traktorjev, tako da boste zagotovo našli takšnega, ki bo kar najbolj optimalen za vaše potrebe. Kmetijski traktorji, ki jih prodajamo, imajo dobre specifike na vseh pomembnih področjih. So vsestranski, okretni, praktični za uporabo in nadvse robustni. Imajo napredne motorje, posebna tesnila, ki so odporna proti vodi in prahu, učinkovit prenos ter varen hidravlični sistem. Veliko pozornosti je posvečeno tudi voznikovemu sedežu in kabini traktorjev. Pri upravljanju boste imeti dovolj prostora, dober dostop ter vedno vidna merila in kazala. Razbrali jih boste lahko v vseh svetlobnih pogojih. Na vseh nivojih je torej poskrbljeno za udobje in varnost upravljavca ter za kar najbolj učinkovito delovanje vozila.

Naj vam naštejemo naše izbrane modele Hurlimann traktorjev:

  • XS V-Drive,
  • XL (120, 130 in 140),
  • XB MD LS/GS,
  • XB LD LS/GS,
  • XB TB LS/GS,
  • XA Tradition,
  • XA Spirit,
  • XE in

Kmetijski traktorji

Za male sadovnjake in velike kmetijske površine

Prodaja traktorjev, ki so tako raznoliki, poskrbi, da lahko najdete idealnega zase. Nekateri iščejo traktor za zelo specifične kmetijske ali gozdarske dejavnosti, spet drugi pa zelo splošen model, ki ga je mogoče uporabljati pri čim več opravilih. Kompaktni traktor Prince bo na primer najboljši za delo v rastlinjakih, sadovnjakih in vinogradih z nizkimi rastlinami. Največkrat izbrani traktorji za setev in druga preprosta kmečka opravila so XA Tradition. Za hribovite terene, na primer za gojenje oljk, priporočamo Hurlimann traktor XC TB. Zelo vsestranski in učinkoviti pa so novi modeli XL, ki prinašajo neprimerljivo stopnjo udobja in veliko izbiro konfiguracij in dodatkov. Imajo tudi najsodobnejši energetsko varčen hidravlični sistem.

Če vas zanima še več o želenem modelu kmetijskega ali gozdarskega traktorja, možnostih plačila in drugih podrobnosti, nam pošljite povpraševanje in kar najhitreje bodo v stik z vami stopili naši izkušeni svetovalci. Prodaja traktorja je resna naloga, ki se jo lotevamo z vso odgovornostjo.

Odlična naložba, ki je ne boste obžalovali

Učinkovita poraba goriva, varčna hidravlika in druge specifike poskrbijo, da se vaš nakup zares splača. Zavedamo se, da je nakup traktorja velika investicija, zato skrbimo, da se strankam čim bolj približamo. Prodaja gozdarskih traktorjev in traktorjev za druga kmetijska opravila temelji na odličnem razmerju med tem, kar daste, in tem, kar dobite. Ker bo traktor dolgo in zanesljivo deloval, poleg tega pa vzdrževanje ne bo drago, ste lahko prepričani, da ste se dobro odločili. Preverite torej naš program in stopite v stik z nami. Lahko nas pokličete na 70 727 422 vsak delovnik med 7.30 in 18. uro, v soboto pa do 12. ure. Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja v zvezi s traktorji in vam omogočimo, da tudi vi začnete kar najhitreje delati s temi nadvse zmogljivimi stroji.