Rentacar Agio - zanesljiva izposoja avtomobila - cenik

Agio rentacar je podjetje, v katerem se ukvarjamo z izposojo vozil in plovil ter s prevozi oseb, tovora in vozil, pa tudi z avtovleko. Prav tako opravljamo servis vozil in vulkanizerske storitve ter vzdržujemo vozne parke. Zaposleni v podjetju se vedno trudimo biti korak pred konkurenco, zato redno spremljamo ponudbo in potrebe tržišča, da bi vam lahko nudili storitve po konkurenčnih cenah. O tem se lahko prepričate ob pogledu na naš rent a car cenik. Kot zanesljiv partner vam zagotavljamo poceni najem vozil, hkrati pa tudi najvišjo varnost vsakega najetega vozila.

Za rentacar se navadno odločimo, kadar vozilo potrebujemo le občasno - če nam npr. nakup in vzdrževanje vozila povzročata prevelike stroške ali pa, če je naše lastno vozilo na servisu. Izposoja avtomobila je odlična rešitev, ko potrebujemo luksuzno vozilo za svečane in posebne priložnosti. Za rentacar pa se odločimo tudi takrat, ko želimo potovati z različnimi prevoznimi sredstvi, ko potrebujemo prilagodljiv način prevoza ali pa potrebujemo prevoz le v eno smer.

Izposoja avtomobila - varnost je najpomembnejša

Vozila iz voznega parka rentacar Agio so v povprečju stara eno leto in jih redno vzdržujemo. Stalno nadzorujemo tekočine v motorju, druge vitalne dele vozila in pnevmatike. Zavedamo se, da redno vzdrževanje vozil v največji meri vpliva na njihovo varnost. Zato v Agio rentacar poskrbimo, da so vsa vozila pred najemom kontrolirana po vnaprej določenih kontrolnih točkah. Tako vam lahko v najvišji meri zagotavljamo varno vožnjo.

Poceni najem vozil za vse priložnosti

Izposoja avtomobilov je v Agio rentacar izjemno ugodna. Ob pogledu na naš rent a car cenik boste ugotovili, da vam Agio rentacar nudi najbolj poceni najem vozil v Ljubljani. Izposoja avtomobila je možna od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa med 8 in 12. uro. Na željo stranke lahko izposoja vozil poteka tudi izven delovnega časa, storitev pa se obračuna po veljavnem ceniku - rent a car cenik je na voljo na naši spletni strani.

Izposoja avtomobila je enostavna. Vozilo je mogoče rezervirati preko spletnega obrazca, po telefonu ali v kateri od naših poslovalnic. V našem voznem parku lahko izbirate med različnimi znamkami vozil, kot so Smart, Kia, Chevrolet, Renault , Fiat, Opel, Ford, VW in Peugeot. Izposoja avtomobila je nato možna ob predložitvi vozniškega dovoljenja, osebne izkaznice in kreditne kartice.

Agio rentacar - zanesljiv, varen in poceni najem vozil!

Agio | Rentacar, izposoja avtomobila, rent a car cenik, poceni najem vozil - povezave do naše spletne strani:
  • Rentacar
  • Rent a car cenik
  • Poceni najem vozil