Kako do naprave za pulzno magnetno terapijo  

Pred nakupom lastne naprave se prepričajte

Svetovanje na domu je namenjeno predvsem bodočim uporabnikom pulzne magnetne terapije za rabo v domačem okolju, ki potrebujejo dolgotrajno zdravljenje in se hočejo izogniti iznajdljivim trgovcem in šarlatanom. Preden se odločite za pulzno magnetno terapijo se seznanite kakšne so kontraindikacije, ker jih je potrebno upoštevati.

 

Preizkusite magnetoterapijo Biomag preden se odločite za nakup

Med svetovanjem na domu boste deležni ene pulzirajoče magnetne terapije1, za lajšanje vaših konkretnih zdravstvenih težav. Med terapijo, ki bo za vas udobna2, se boste seznanili z možnostmi in načinom uporabe pulzne magnetne terapije Biomag.

 

Lahko se zgodi odvisno od težav, da boste občutili spremembe na bolje že po prvi pulzni terapiji z magnetnim poljem.

  • Trajanje ene elektromagnetne terapije je lahko od 15 minut do 1 ure, odvisno od težav
  • Med magnetno resonančno terapijo se udobno sedi na običajnem stolu z naslonom ali leži in ste lahko oblečeni

Pulzna magnetna terapija
Svetovalec vam bo predstavil tehnološko zasnovo pulzne magnetne terapije Biomag in predlagal nakup kompleta za magnetoterapijo, ki najbolje odgovarja vašim potrebam in kondiciji vašega trenutnega zdravja ter financ. Seznanil vas bo z aktualnimi cenami izdelkov in ugodnostmi, če se odločite za nakup na licu mesta.

Vaš nakup naprave na dan svetovanja na domu nikakor ni obvezen! V kolikor bi potrebovali nekaj dni za razmislek, vam bomo svetovanje na domu takrat odšteli v obliki popusta.

Svetovanje na domu za pulzno magnetno terapijo Biomag se izvaja na področju cele Slovenije in za sledeče, med uporabniki najbolj priljubljene komplete naprav:

  • Magnetoterapija Biomag  Monai FS - najbolj priljubljen družinski komplet na svetu (preko 600.000 uporabnikov)
  • Magnetoterapija Biomag  Monada - najbolj priljubljen komplet pri profesionalnem zdravstvenem osebju in  zdravstvenih ustanovah
  • Magnetoterapija Biomag  Lumina EASY FS - najnovejša revolucionarna generacija naprav Biomag z dodano terapijo s svetlobo in 3D pulziranjem


Pogoji svetovanja na domu

  • Predlagajte termin željeno med 9 in 16 uro v obliki povpraševanja preko kontaktnega obrazca.
  • Kontaktirali vas bomo v roku 24 ur po telefonu ali po e-mailu.
  • Sledi obisk svetovalca na domu - brezplačen v primeru nakupa ene od naprav Biomag, sicer se obračuna 50.- €.
  • Računamo na vaše razumevanje, da lahko na svetovanje na domu k vam pridemo le z omejenim naborom izdelkov. Svetovalec bo imel s seboj najbolj priljubljen Biomag set na svetu: Pulzna magnetna terapija Biomag Monai FS


Prekoneta | Pulzna magnetna terapija v veliki meri pomaga pri boleznih kosti in hrustanca ter lajšanju bolečin - povezava na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
4M Group d.o.o.
Naslov
Medvedova ulica 11A
1241 Kamnik
Spletna stran
E-pošta
+386 41 586 480
Seznam fraz
pulzna magnetna terapija, magnetna terapija, magnetoterapija
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA