Smučarske rokavice Križaj – užitek v alpskem smučanju

Smučarske rokavice Križaj odlikuje visok kakovostni nivo ročne izdelave, izredna trpežnost izbranega kozjega usnja in tradicionalen design

Smučarske rokavice Križaj so namenjene predvsem zaščiti rok smučarja pred škodljivimi vplivi okolja, kot so mraz, vlaga, razna trenja ali udarci. Usnjene rokavice v takem okolju bistveno izboljšajo funkcionalnost smučarja in so kljub uvajanju novih tekstilnih materialov (softshell, thisulate, windstopper…) – še vedno najboljša izbira. Po evropski direktivi spadajo rokavice Križaj med osebno varovalno opremo II. razreda- z zmernim tveganjem, kar pomeni, da lahko ob neuporabi rokavic pride do popravljive škode. Roke so pri smučanju glavno delavno orodje in sredstvo, zato jih je nujno potrebno varovati.

 

Ženske in moške smučarske rokavice Križaj nudijo toplotno zaščito

Smučarske rokaviceZimske ženske in moške smučarske rokavice Križaj nudijo rokam pri športu ugodno počutje. Pretesne rokavice vodijo v ohlajanje rok. Ker poteka v konicah prstov kapilarna prekrvavitev brez anastomoz, so prsti dovzetni za ozebline. Že s samim ohlajanjem roke hitro izgubijo dober oprijem in ugodno občutenje v rokah zlasti otroci in ženske. Smučarske rokavice Križaj zadržujejo nastajanje debelih prstov, če izberete pravo številko izmed široke izbire velikosti zlasti pet prstnih usnjenih smučarskih rokavic.

 

Tehnološko imajo moške in ženske rokavice več slojev

Moške in ženske smučarske rokavice imajo več slojev (kot čebula), kar dodatno pripomore k zmanjšanju  toplotnih izgub. V usnjenih rokavicah se kot podloga nahajajo naravni bombaž in umetni materiali, ki zadržujejo veter (thinsulate, softshell…).

Na mestih, ki so bolj izpostavljena raznim trenjem in udarcem imajo za zaščito smučarjevih dlani in prstov rokavice Križaj ojačitve. Te so iz všitih delov kevlarja, dodatnega usnja ali umetnih materialov. Prave za tekmovalce. To jih naredi bolj trpežne, vzdržljive in trajne. Zapone so različnih izvedb (zadrga, ježek, velcro… na spodnji ali zgornji strani in so odvisne od modela.

 

Moške smučarske rokaviceMoške in ženske usnjene smučarske rokavice barvno podpirajo celostno podobo smučarja

Osnovna barva gladkega kozjega usnja pri moških in ženskih rokavicah je lahko črne, modre, rdeče ali bele barve. Osnovna barva smučarskih rokavic iz umetnih materialov pa je iz različnih barv. Detajli pa so pri vseh rokavicah iz različnih barv, odvisno katera barva se najbolje ujema z ostalo smučarsko opremo.

Vse zimske rokavice so izdelek vrhunske kvalitete, ki je narejen ročno in po meri roke smučarja.

Izkoristite ugodne akcijske cene za nakup smučarskih rokavic Križaj preko spletne trgovine!


Prekoneta | Smučarske rokavice Križaj – povezava na našo stran: 

  • smučarske rokavice 
  • ženske smušarske rokavice
  • moške smučarske rokavice
  • smučarske rokavice Križaj
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
4M Group d.o.o.
Naslov
Medvedova ulica 11A
1241 Kamnik
Spletna stran
E-pošta
+386 41 586 480
Seznam fraz
smučarske rokavice, ženske smušarske rokavice, moške smučarske rokavice, smučarske rokavice Križaj
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA