Otroške smučarske rokavice Križaj

Otroška smučarska oblačila iz modernih nepremočljivih materialov

Otroške smučarske rokavice Križaj otroška smučarska oblačila in so namenjene zaščiti rok malega smučarja pred škodljivimi vplivi okolja, kot so mraz, vlaga, razna trenja ali udarci. Otroške smučarske rokavice so tako kot veliko otroških smučarskih oblačil iz novih tekstilnih materialov (softshell, thisulate, windstopper…), najboljša izbira ker  v zimskem okolju bistveno izboljšajo počutje nadobudnega smučarja.  Otroške smučarske rokavice in ostala otroška smučarska oblačila in oprema morajo čim dlje časa ostati nepremočljive. Roke so pri smučanju glavno delavno orodje in sredstvo, zato jih je nujno potrebno varovati.

 

Otroške smučarske rokaviceOtroške smučarske rokavice za brezskrbno igro na snegu smučanju

Otroške smučarske rokavice  so po obliki enopalčniki ali smučarske rokavice na en prst. Za otroke so zanimive, ker so živih barv, prijetnega občutka na otip, na hrbtišču pa imajo všite atraktivne živalske figurice, s katerimi se otroci zlahka poistovetijo. Drugih ali dodatnih zaščit za prste in palec pa otroške smučarske rokavice zaradi zelo majhnih prstov nimajo.

 

Otroške rokavice Križaj - da  jih ne bo zeblo

Zaradi manjše površine enoprstne smučarske rokavice za otroke oddajajo v okolico bistveno manj absorbirane toplote, ki nastaja zaradi medsebojnega segrevanja prstov in se sicer nahaja v večjem zračnem prostoru notranjosti otroških rokavic.

 

Otroške smučarske rokavice so lahko zelo lepo darilo !Prekoneta | Otroške smučarske rokavice Križaj – povezave do naše spletne strani: 

  • smučarske rokavice
  • otroške smučarske rokavice
  • otroške rokavice
  • otroška smučarska oblačila
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
4M Group d.o.o.
Naslov
Medvedova ulica 11A
1241 Kamnik
Spletna stran
E-pošta
+386 41 586 480
Seznam fraz
smučarske rokavice, otroške smučarske rokavice, otroške rokavice, otroška smučarska oblačila
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA