Ugodna elektrika je lahko dostopna

Znižajte vaše račune s postavitvijo vetrne, hibridne ali solarne elektrarne

Ugodno elektriko si želi vsakdo izmed nas. Brez nje je danes skorajda nemogoče shajati, saj poganja ogrevalne naprave, pečice, pralne stroje, računalnike in vse ostalo, kar dandanes prištevamo med sestavne dele vsakega gospodinjstva. Odvisnost od električne energije nas spravlja v podrejen položaj, saj se moramo prilagajati nihanju cen na trgu električne energije. Je torej možno varčevanje z elektriko doma, ki nas ne bo prikrajšalo za uporabo naprav? Do ugodne elektrike oz. brezplačne elektrike (če ne upoštevamo začetne investicije) lahko pridemo zelo enostavno z lastno proizvodnjo električne energije.

 

Varčevanje z elektriko doma: do ugodne elektrike z obnovljivimi viri energije v Sloveniji

Lastna proizvodnja električne energije s pomočjo obnovljivih virov je možna praktično povsod v Sloveniji. Vetrne elektrarne bodo še posebej dobro delovale na območjih notranjsko-kraške in primorske regije, postavitev solarne elektrarne pa se izplača povsod, kjer je lokacija obsijana z zadostno količino sončne svetlobe. Z združitvijo vetrne in solarne elektrarne nastanejo t..i. male hibridne elektrarne, ki proizvajajo ugodno elektriko in so odlične za varčevanje z elektriko doma. S svojim obratovanjem namreč nadomeščajo električno energijo, ki bi jo sicer morali vzeti iz javnega omrežja. Ker presežne elektrike z uporabo odklopnega AC releja ne vračate v omrežje, vam ni potrebno pridobiti soglasja skrbnika javnega omrežja, prav tako ni potrebno registrirati pridobitne dejavnosti. Ugodno elektriko porabite v celoti v vašem gospodinjstvu in si s tem zmanjšate mesečne izdatke za plačilo elektro podjetjem.

 

Solarne elektrarneUgodna elektrika s solarno elektrarno

Solarne elektrarne so po svoji sestavi precej preproste – dva ključna elementa sta solarni panel in (hibridni) razsmernik, ki enosmerni tok iz panelov povezuje s hišnim omrežjem. Da bo varčevanje z elektriko doma kar najuspešnejše, vam svetujemo nakup eno- ali dvoosnega sledilnika soncu. Dinamični oz. premikajoči paneli solarnih elektrarn imajo veliko večji izkoristek sončne svetlobe, s tem pa se poveča tudi vaš prihranek.

Z izdelki iz spletne trgovine Prekoneta je varčevanje z elektriko doma zelo lahko izvedljivo. Obiščite našo spletno stran, kjer vas čakajo podrobnejše dodatne informacije.

 

 

Prekoneta | Najbolj ugodna elektrika je tista, ki jo proizvedete v lastni majhni elektrarni – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
4M Group d.o.o.
Naslov
Medvedova ulica 11A
1241 Kamnik
Spletna stran
E-pošta
+386 41 586 480
Seznam fraz
Ugodna elektrika, Solarne elektrarne, Varčevanje z elektriko doma  
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA