Pulzna magnetna terapija Biomag

Alternativa tradicionalnemu razumevanju bolezni

Magnetna terapija, je izvrsten način podpore različnim oblikam zdravljenja z napravo, ki ustvarja pulzirajoča magnetna polja. Terapija z magnetnim poljem nizkih frekvenc je povsem brez znanih stranskih učinkov (za razliko od nekaterih zdravil).

 

Magnetna terapijaPulzna magnetna terapija - generator impulzov in sevalno telo

Pulzna magnetna terapija v tehnološki zasnovi Biomag je krmilna enota (generator impulzov specifičnih lastnosti) in sevalno telo (aplikator) okrog katerega nastaja ob impulzu iz generatorja magnetno polje. Preko sevalnih teles nezaznavni električni impulzi pri terapiji z magnetnim poljem prodirajo na mesta, kjer ima bolnik  težave.

Pulzno elektromagnetno pulzno terapijo medicina uporablja za zdravljenje bolezni, po poškodbah in po operacijah, kot pomoč pri lajšanju bolečin oziroma, če je cilj pri bolniku preprečevanje pojava zdravstvenih težav.

Za programe elektromagnetne pulzne magnetne terapije Biomag je značilno, da niso usmerjeni samo v en učinek ali eno tkivo ampak so v program pulzirajoče magnetne terapije vključene frekvence tkiv, ki so širše povezane z zdravstveno težavo.

 

Primer

V težave s sklepi so lahko vpletene kosti, vezi, hrustanec, mišice, maziva… Tovarniško že nastavljen program za zdravljenje sklepov vključuje delovanje na vse celice omenjenih tkiv.

Pri uporabi takšne terapije je potrebno upoštevati nekatere kontraindikacije in priporočila.

 

Učinki pulzirajoče magnetne terapije Biomag:

Pulzirajoča magnetna terapija ima veliko pozitivnih učinkov na človeka. Med najpomembnejše sodijo:

1. Zaviranje bolečin
2. Sproščanje mišičnih krčev
3. Zaviranje oteklin
4. Izboljšanje prekrvavljenosti in stanja ožilja
5. Razstrupljanje (pospeševanje metabolizma)
6. Celjenje in obnavljanje tkiv, zaviranje vnetij in zaviranje revme

 

Dr. Peter Bednarčik – Zdravnik in vodja medicinskega oddelka tovarne Biomag in avtor knjige »Health and Magnetotherapy Biomag« strokovno razlaga učinke naprav Biomag

 

Priljubljeni kompleti magnetoterapije za terapijo z magnetnim poljem

Magnetoterapijo Biomag je možno povsem prilagoditi potrebam profesionalnega ali družinskega okolja. Spodaj priporočamo le nekaj najbolj priljubljenih kompletov

  • Magnetoterapija Biomag  Monai FS - najbolj priljubljen družinski komplet na svetu (preko 600.000 uporabnikov)
  • Magnetoterapija Biomag  Monada - najbolj priljubljen komplet pri profesionalnem zdravstvenem osebju in  zdravstvenih ustanovah
  • Magnetoterapija Biomag  Lumina EASY FS - najnovejša revolucionarna generacija naprav Biomag z dodano terapijo s svetlobo in 3D pulziranjem
 

Magnetna terapija – cena naprav Biomag

V veliko welness centrih, toplicah, hotelih je samoplačniško na voljo magnetna terapija. Cena ene magnetoterapije se vrti od 0.5 do 1 € na minuto.

Za učinkovito podporo zdravljenju je včasih priporočljivo več magnetno resonančnih terapij dnevno, več dni ali celo več mesecev terapij z magnetnimi polji.

Ker velja, da je magnetno resonančna terapija ena izmed najbolj vsestranskih in učinkovitih nasploh, je v družini smiselno  razmišljati, da se kupi magnetna terapija.

 

Prekoneta | Magnetna terapija v veliki meri pomaga pri boleznih kosti in hrustanca ter lajšanju bolečin - povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
4M Group d.o.o.
Naslov
Medvedova ulica 11A
1241 Kamnik
Spletna stran
E-pošta
+386 41 586 480
Seznam fraz
magnetna terapija, magnetoterapija, Terapija z magnetnim poljem
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA