Pri podjetju Zgonec d. o. o. tudi zimski vrtovi.


Si želite kakovosten zimski vrt? Izdelava zimskih vrtov DorJan za vas.

V našem družinskem podjetju nudimo pestro izbiro izdelkov in storitev. Trudimo se, da so naši izdelki lepi, kakovostni, funkcionalni, udobni ter estetsko privlačni. Ne le, da prodajamo izdelke, ampak vam tudi svetujemo, prisluhnemo vašim željam, svoje delo pa opravimo kakovostno. Poleg oken, vrat in različnih vrst ograj v našem družinskem podjetju Zgonec d. o. o. izdelujemo tudi zimske vrtove. Zimski vrt je prostor, v katerem boste našli mir in sprostitev. Odprl vam bo prekrasen pogled in vas napolnil z energijo. Zimski vrtovi povečajo vaš bivalni prostor in predvsem polepšajo izgled, domu pa dodajo uporabno in finančno vrednost. Izdelava zimskih vrtov je pri nas predvsem kakovostna, tako kot izdelava ostalih proizvodov.

Za zimski vrt je še posebej pomembno, da je narejen iz kakovostnih materialov, saj je izpostavljen vremenskim vplivom. Ščiti nas pred dežjem, vetrom, soncem in mrazom, zato mora biti obstojen in imun na vremenske vplive. Da lahko zagotovimo kakovost, so naši zimski vrtovi izdelani iz ALU in PVC profilov, za katere pa vemo, da so obstojni in da zagotavljajo dobro nosilnost, vodotesnost in prilagodljivost. Naj pa omenimo še eno pomembno lastnost, naši zimski vrtovi so toplotno in zvočno odlično izolirani. Seveda pa lahko pri nas, ko poteka izdelava zimskih vrtov, upoštevamo tudi vaše želje. Tako upoštevamo vaš izbor barve iz široke palete barv. Imate pa tudi možnost vgraditve različnih namenskih dodatkov, kot so senčila, ogrevanje ali zračenje. Ker nudimo izdelavo po naročilu, imate izjemno možnost, da uskladite zimski vrt z vašim objektom in tako dom naredite še bolj popoln.

Če vas zanimata zimski vrt in cena, si oglejte slike in nam pišite za cenik.

Naši zimski vrtovi so zelo privlačni in kakovostni.

Tako kot pri ostalih naših kakovostnih izdelkih, si lahko ogledate zimski vrt na naši spletni strani. V galeriji boste našli nekaj zares estetsko privlačnih zimskih vrtov. Naj omenimo, da je cena zelo ugodna, če pa vas zanima natančen izračun, pa nas kontaktirajte in napisali vam bomo natančen cenik in vam svetovali pri izbiri. Zimski vrtovi DorJan temeljijo na visoki kakovosti.
Zimski vrt vam bo polepšal vaš bivalni prostor in zvišal bivalno kvaliteto. Zimski vrtovi so namreč izjemen prostor, ki nudi prijetno sprostitev. Je unikaten izdelek, ki ga izdelamo po zahtevi naše stranke. Lahko ga uporabljamo poleti in pozimi v različne namene. Uredimo ga lahko v prijeten bivalni prostor, lahko pa je dodaten sprejemnik sončne energije. Vsekakor ne boste našli slabe lastnosti zimskih vrtov, saj so zares odlični.

Zgonec d.o.o. | DorJan, povezava do naše spletne strani:
  • DorJan
  • akcija vhodna vrata
  • dvokrilna vrata
  • garažna vrata
  • dvižna garažna vrata
  • zimski vrtovi
  • dvoriščna vrata
  • balkonske ograje
  • zimski vrt
  • zimski vrtovi cenik