Dvoriščna vrata prav za vsako dvorišče.

V ponudbi dvoriščna drsna vhodna vrata, dvoriščna alu vrata, lesena dvoriščna vrata.

Dvoriščna vrata vam zelo priporočamo, saj dajejo vašemu domu varnost in ga polepšajo. Naša drsna dvoriščna vrata DorJan naredimo po vaših željam, v stilu, materialih in barvah po vaši izbiri. Pri podjetju Zgonec d. o. o. lahko izbirate med različnimi tipi dvoriščnih vrat. In sicer samonosna drsna dvoriščna vrata, dvokrilna dvoriščna vrata ter vrata za osebni prehod. Dvoriščna vrata so po navadi prva stvar, ki jo vidijo vaši obiskovalci in mimoidoči. Polepšajte svoje dvorišče. Dvoriščna vrata so zelo funkcionalna, imajo tako varovalno kot estetsko funkcijo. So zelo udobna in obstojna. Drsna dvoriščna vrata Dorjan so torej različnih tipov, lahko pa si izberete dvoriščna vhodna vrata, dvoriščna alu vrata, ali lesena dvoriščna vrata. Priporočamo pa vam tudi manjša vrata za osebni prehod, da boste lahko tudi brez avtomobila udobno vstopili v vaše dvorišče, v vaš dom.

Izberite si dvoriščna vrata po vaši želji;

dvoriščna drsna vrata, dvoriščna dvokrilna vrata, električna dvoriščna vrata.

Kot smo omenili, lahko izbirate dvoriščna lesena vrata, dvoriščna vhodna vrata, dvoriščna alu vrata. Lahko pa izbere tudi dvoriščna drsna vrata, dvoriščna dvokrilna vrata ali električna dvoriščna vrata. Dvoriščna drsna vrta so zelo enostavna za uporabo, od drugih vrat pa se razlikujejo po tem, da na tleh vratne odprtine ne potrebujemo nikakršnega vodila, po katerem bi tekla. Samo drsenje vrat je mehko in tiho, zato so lastnosti, ki jih imajo dvoriščna drsna vrata zelo dobre.

Dvoriščna dvokrilna vrata so tudi zelo priljubljena. Sodijo v skupino krilnih dvoriščnih vrat in so najstarejša ter najbolj pogosta oblika dvoriščnih vrat. Dvokrilna dvoriščna vrata so nedvomno odlična izbira in jih toplo priporočamo. Omogočimo pa vam tudi električna dvoriščna vrata. Z avtomatiziranim pogonom za odpiranje in zapiranje vam namreč dvoriščna vrata nudijo tudi dodatno udobje. Pogon za krilna dvoriščna vrata vam omogoča, da vaša dvoriščna vrata postanejo električna dvoriščna vrata in tako bo uporaba vrat preprostejša.

Dvoriščna vrata so torej vrata, ki zapolnijo vaše dvorišče. Če imate veliko prostora so dvoriščna vrata zelo priporočljiva, saj ne le zapolnijo prostor ampak ga tudi varujejo. Omogočajo boljšo zaščito in varnost, glede na to, da je v današnjem času vse več vlomov in tatvin. Tako so dvoriščna vrata dodatna zaščita, pa ne le zaščita ampak so to tudi vrata, ki naredijo vaše dvorišče, vašo okolico še lepšo in prijaznejšo. Vaša dvoriščna vrata bomo namreč opazili prav vsi, tako obiskovalci, kot tudi mimoidoči, saj naredijo vaš dom in okolico popolnejšo.

Zgonec d.o.o. | Dvoriščna drsna vrata DorJan, povezava do naše spletne strani:
  • DorJan
  • akcija vhodna vrata
  • dvokrilna vrata
  • garažna vrata
  • dvižna garažna vrata
  • zimski vrtovi
  • dvoriščna vrata
  • balkonske ograje