Garažna vrata DorJan so zanesljiva in varčna vrata ter enostavna za uporabo.


Pripeljite si v svoj dom udobje in varnost.

Garažna vrata DorJan bodo v vaš dom prinesla zadovoljstvo in boljše udobje. Vsi sistemi garažnih vrat Dorjan imajo možnost vgradnje motornega pogona svetovno znanega proizvajalca Bernal iz Nemčije. To pomeni, da so varčna, zanesljiva ter enostavna za uporabo. Ponujamo vam celostno storitev, najprej vam strokovno svetujemo nato pa izdelamo garažna vrata po meri. Prilagajamo se vaših željam in zahtevam in skupaj najdemo idealna garažna vrata za vas. V nadaljnjih fazah načrtujemo lastnosti vaših garažnih vrat in njihovo izdelavo, poskrbimo pa tudi za to, da strokovno odstranimo vaša že obstoječa vrata in vgradimo nova vrata - garažna vrata DorJan. Pri nas pa ste upravičeni tudi do garancije. Nudimo pa vam tudi razne dodatke in opremo, tako si lahko izberete barvo po RAL lestvici, imate možnost vgrajevanja oken oziroma zasteklitev, možnost vgrajevanja vrat za osebni prehod z nizkim pragom, itd. Vrata pa so primerna za različne oblike odprtin.

Dvižna garažna vrata so najbolj priljubljen tip garažnih vrat.


Zahtevajo najmanj prostora, hkrati pa so enostavna in udobna.

Dvižna garažna vrata oziroma stropna garažna vrata so zagotovo najbolj priljubljen tip garažnih vrat, saj zavzamejo najmanj prostora, hkrati pa nudijo največjo stopnjo varnosti. Njihova uporaba je enostavna in udobna, saj je potreben le pritisk na gumb daljinskega upravljalnika. Naša stropna lamelna garažna vrata so prilagodljiva, tiha ter lepa in imajo dolgo življenjsko dobo. V ponudbi imamo lamele iz lesenih polnil in lamele iz pocinkane pločevine. Zagotovo vam ne bo žal, če se odločite za dvižna garažna vrata. DorJan.

Imate klasična lesena garažna vrata pa si želite krilna garažna vrata?

Tudi za to poskrbimo s svojim pestrim izborom.

Tako je, ponujamo vam rešitev. Morda že imate klasična lesena garažna vrata, pa jih želite le opremiti z motorji za daljinsko odklepanje, morda za stropna garažna vrata nimate dovolj prostora nad vratno odprtino, ali pa so vam krilna vrata preprosto bolj všeč. No, krilna garažna vrata so vsekakor prava izbira, saj vam je na voljo več vrst oblik, motivov in barvnih kombinacij. Krilna garažna vrata izdelujemo po meri, tovrstna vrata pa so zvočno ter toplotno izolirana.

Garažna vrata torej v različnih oblikah, barvah, materialih in kombinacijah.


Oglejte si garažna vrata in slike DorJan.

Da ne bomo le naštevali lastnosti naših vrat smo na naši spletni strani poskrbeli, da si lahko ogledate slike naših izdelkov. Tako si lahko ogledate naša garažna vrata in različne tipe le-teh, pa tudi druge vrste vrat, kot so vhodna in dvoriščna vrata. Na voljo pa so vam tudi slike zimskih vrtov in oken.

Zgonec d.o.o. | DorJan, povezava do naše spletne strani:
  • DorJan
  • akcija vhodna vrata
  • dvokrilna vrata
  • garažna vrata
  • dvižna garažna vrata
  • zimski vrtovi
  • dvoriščna vrata
  • balkonske ograje