Dvokrilna vrata so primerna za večje prostore.


Omislite si dvokrilna dvoriščna vrata oz. dvokrilna vrtna vrata DorJan.

Dvoriščna vrata varujejo vaš dom in hkrati opravljajo tudi estetsko funkcijo. Dvorišče je prostor, ki je takoj opažen in vsak obiskovalec, ki pride v vaš dom najprej stopi na dvorišče in ga opazi. Zato je pomembno, da imamo dobra dvoriščna vrata, estetsko privlačna in tudi varna. Nedvomno so dvokrilna vrata primerna za večje prostore. Dvokrilna dvoriščna vrata oziroma dvokrilna vrtna vrata so zelo priljubljena. Sodijo med krilna dvoriščna vrata, ki so najstarejša in najbolj pogosta oblika dvoriščnih vrat. Pri podjetju Zgonec d. o. o. izdelujemo tri vrste dvoriščnih vrat, in sicer samonosna drsna dvoriščna vrata, dvokrilna dvoriščna vrata ter vrata za osebni prehod. Vsi trije tipi dvoriščnih vrat so odlični in jih odlikujejo dobre lastnosti. Vrata za osebni prehod so zelo priporočljiva, saj ne rabimo v celoti odpirati dvoriščnih vrat. Dvoriščna vrata nudijo vašemu domu varnost in ga polepšajo. Poleg tega pa vam poenostavijo delo z avtomatiziranim pogonom za odpiranje in zapiranje. Dvokrilna dvoriščna vrata so nedvomno odlična izbira in jih toplo priporočamo.

V ponudbi tudi dvokrilna vhodna vrata ter dvokrilna garažna vrata.

Tako bo vaše življenje postalo preprostejše in lepše...

Tudi dvokrilna vhodna vrata so tista, ki nam lahko olajšajo vsakodnevno bivanje. Nudimo vam dvokrilna vhodna vrata in sicer aluminijasta dvokrilna vrata, lesena dvokrilna vhodna vrata ter les/aluminij dvokrilna vhodna vrata. Vse vrste vhodnih vrat imajo ogromno odličnih lastnosti. Pomembno je za katero vrsto vhodnih vrat se odločimo, saj so vstopna točka vašim obiskovalcem. Naša vhodna vrata - DorJan zagotavljajo varnost, toplotno ter zvočno izolacijo ter možnost izbire. Izdelujemo vhodna vrata po naročilu, tako da vam lahko izpolnjujemo želje in vam izdelamo unikatna vhodna vrata.

Vsa vhodna vrata DorJan pa imajo serijsko vgrajeno tritočkovno zapiralo ter specialna nasadila za enostavno nastavitev. Na željo kupca se vrata lahko električno odpirajo, za še večjo varnost pa se lahko vgradi petkratno zaporo in dodatna varovala ter varnostna stekla. Za varnost je torej 100 % poskrbljeno, če si seveda to želite. Na voljo pa vaj je tudi velika izbira stekel, kljuk, prijemal ter dodatkov in velika izbira barv aluminija. Dvokrilna vhodna vrata bodo dala vašemu stanovanju še lepši izgled.

Tudi dvokrilna garažna vrata so zelo priljubljena. Dvokrilna garažna vrata DorJan so različnih oblik, motivov in barvnih kombinacij, poteg tega vam pa omogočimo tudi izdelavo po meri. Seveda pa vam toplo priporočamo še električni pogon z daljinskim upravljanjem, saj bodo takrat vaša dvokrilna garažna vrata zares zaživela in domov se boste vrnili na najlepši možen način.

Zgonec d.o.o. | DorJan, povezava do naše spletne strani:
  • DorJan
  • akcija vhodna vrata
  • dvokrilna vrata
  • garažna vrata
  • dvižna garažna vrata
  • zimski vrtovi
  • dvoriščna vrata
  • balkonske ograje