Dvižna garažna vrata oziroma stropna garažna vrata so najpreprostejša in najudobnejša oblika vrat, so kakovostna in lepa.

Kot smo že omenili so dvižna garažna vrata, predvsem stropna lamelna garažna vrata najbolj priljubljen tip garažnih vrat. Poteg tega, da zahtevajo najmanj prostora, so lepa in zagotavljajo največjo stopnjo varnosti. Omogočajo preprosto montažo in delovanje, s pritiskom na gub daljinskega upravljalnika pa je njihova uporaba enostavna in udobna. Stropna lamelna garažna vrata DorJan so tiha, prilagodljiva in lepa, jihova življenjska doba pa je dolga. Na naši spletni strani si lahko ogledate različne motive in različne kombinacije za naša dvižna garažna vrata. Tako lahko izberete leva garažna vrata - kasetni motiv, leva garažna vrata z ločenim osebnih prehodom - vodoravni motiv, lamelna garažna vrata s svetlobno lamelo in - osebnim prehodom itd. Vi lahko izberete motiv, ki si ga želite. Dvižna garažna vrata so najbolj razširjen in najbolj priljubljen tip garažnih vrat, ki si jih enostavno morate privoščiti. Tako bo vaš dom dobil povsem nov, še lepši izgled. Dvižna garažna vrata so rešitev za vse tiste, ki iščete lepa vrata, ki se ujemajo s stilom hiše in, ki so 100 % varna. Dvižna garažna vrata DorJan so zanesljiva in imajo dolgo življenjsko dobo, imajo sodobno obliko zaradi kvalitetnih materialov, izdelujemo jih po meri in želji naših kupcev, zagotavljamo pa tudi garancijo in še in še.

V naši ponudbi imamo lamele iz lesenih polnil in lamele iz pocinkane pločevine. Pri lamelah iz lesenih polnil je možna izdelava po vašem predlogu, polnila pa so izdelana iz visoko kvalitetnega zračno sušnega lesa, možna pa je velika izbira barv. Je naravno in okolju prijazno les pa je prevlečen oz. zaščiten s kvalitetnimi premazi, ki so odporni na vremenske vplive. Lamele iz pocinkane pločevine pa nudijo možnost vgradnje oken ali svetlobnih lamel, možnost vgrajevanja vrat za osebni prehod, veliko izbiro barv, 40 mm izolativne poliuretanske mase zagotavlja dobro toplotno in zvočno izolacijo, polnila pa so sestavljena iz visoko kvalitetne pocinkane pločevine in dvoslojnega prašno barvanega premaza.

Dvižna garažna vrata, odločite se za kvaliteto, varnost in udobje.

Akcija in cenik stropnih garažnih vrat- pošljite nam povpraševanje.

V kolikor vas zanima akcija dvižnih garažnih vrat ali katerihkoli drugih vrat, ali pa vas zanima cenik, smo vam na voljo. Dvižna garažna vrata, cenik in vse informacije dobite, če na naši spletni strani izpolnite kontaktni obrazec, mi pa vam pošljemo ponudbo v najkrajšem možnem času. Lahko pa izbirate tudi med tremi različnimi obrazci. To so povpraševanja garažna vrata, povpraševanja okna in balkonska vrata in povpraševanja vhodna vrata. Če vas torej zanima akcija in cenik za dvižna garažna vrata, izpolnite obrazec povpraševanja garažna vrata, mi pa vam bomo poslali ponudbo in dobili boste vse informacije. Imate pa tudi možnost, da nas pokličete na telefonsko številko ali nam napišete mail.

Dvižna vrata so prava vrata za vas, zato ne odlašajte in se odločite za kvaliteto, varnost, udobje in lepoto - dvižna garažna vrata DorJan.

Zgonec d.o.o. | DorJan dvižna ali stropna gražna vrata, povezava do naše spletne strani:
  • DorJan
  • akcija vhodna vrata
  • dvokrilna vrata
  • garažna vrata
  • dvižna garažna vrata
  • zimski vrtovi
  • dvoriščna vrata
  • balkonske ograje