Aluminijasta ali PVC vhodna vrata pustijo vtis na obiskovalcih

ALU in PVC vhodna vrata DorJan so estetska, varna in toplotno ter zvočno odlično izolirana


Vhodna vrata so izjemno pomembna. Pri vhodnih vratih pomembno vlogo igra izgled. Vhodna vrata morajo imeti estetsko funkcijo, saj so ta vrata tista, skozi katere vstopajo vaši obiskovalci. Zato je vsekakor pomembno, da na obiskovalcih pustimo lep vtis. Seveda pa ne smemo zanemariti tudi druge funkcije, ki jih vhodna vrata morajo imeti. Biti morajo namreč varna, zagotavljati pa morajo toplotno in zvočno izolacijo. Mi vam svetujemo pri izbiri barve, materiala in oblike, poskrbimo pa za kakovost in ugodno ceno. Izdelujemo vhodna vrata po naročilu, tako, da izpolnjujemo vaše želje. Vaša naloga je le ta, da prinesete sliko in skupaj lahko ustvarimo vhodna vrata po vaši želji.

Podjetje Zgonec d. o. o. ima za vas akcije vhodnih vrat | Akcija vhodnih vrat iz različnih materialov odlične kakovosti

Vhodna vrata znamke DorJan so različna. Tako lahko izbereta aluminijasta vhodna vrata, ki so stabilna, toga in obstojna. Tovrstna vhodna vrata nudijo visoko stopnjo pasivne varnosti in najrazličnejše izvedbe - enokrilna in dvokrilna vrata, stranske zasteklitve in nadsvetlobe... Primerna so prav za vsak dom, priporočljiva pa so pri tistih objektih, kjer je potrebna izredna stabilnost vrat. Aluminijasta vhodna vrata so zvočno in toplotno dobro izolirana in so enostavna za vzdrževanje. Imamo pa tudi akcije vhodnih vrat kot so PVC vhodna vrata.

Narejena so iz pvc profilov znanega nemškega proizvajalca SCHÃœCO. Zagotovljena je dobra zvočna ter toplotna izoliranost in velika protivlomna ter protipožarna varnost. So enostavna za vzdrževanje, za njih pa je značilna dolga življenjska doba. Tretja vrsta vhodnih vrat pa so lesena vhodna vrata. Izdelujejo se predvsem iz izbranega lesa jelke ali smreke, bora, merantija, macesna ali hrasta. Izdelujemo jih v dveh osnovnih izvedbah, klasični in moderni konstrukciji. Lesena vhodna vrata se lahko izdelujejo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi, v dimenzijah po želji kupca. Vsa vhodna vrata pa imajo serijsko vgrajeno trikratno zapiralo ter specialna nasadila za enostavno nastavitev. Kot četrto vrsto vhodnih vrat pa vam predstavljamo še LES/aluminij vrata. Pri tej vrsti vrat se leseni deli izdelujejo iz izbranega lesa, ki je isti kot pri lesenih vhodnih vratih, na zunanji strani vrat pa je obloga iz aluminija, ki vrata ščiti pred zunanjimi vplivi. Izdelujejo se tako v enokrilni kot v dvokrilni izvedbi, z nadsvetlobami in stranskimi svetlobami, v dimenzijah po želji kupca. Vzdrževanje je povsem enostavno, zagotavljamo pa vam odlično toplotno in zvočno izolacijo. Akcija vhodnih vrat vas vabi v naše prostore.

Akcija PVC vhodnih vrat, cenik


Akcije za naša vhodna vrata. Pester izbor različnih materialov in ugodne cen vas vabijo!

Akcija tako PVC vhodnih vrat kot ostalih vhodnih vrat niso razlog, da nas morate obiskati. Razlogi tičijo povsem drugje. In sicer so ti razlogi odlične lastnosti, ki jih imajo naša vhodna vrata. Akcije so le ena dobra lastnost več, ki jih imajo DorJan vhodna vrata, poleg kakovosti, estetike, dobre toplotne in zvočne izoliranosti, enostavnega vzdrževanja, odpornosti na različne vplive in dolge življenjske dobe. In še bi lahko naštevali. Če vas torej zanimajo DorJan vhodna vrata ali katera koli druga vrsta našega proizvoda in bi radi izvedeli cenik, na naši spletni strani izpolnite kontaktni obrazec mi pa vam bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Zgonec d.o.o. | DorJan aluminijasta vhodna vrata, povezava do naše spletne strani:
  • DorJan
  • akcija vhodna vrata
  • plastična vhodna vrata
  • aluminijasta vrata