Balkonske ograje - kovane in lesene balkonske ograje

Z izborom dobre ograje bo vaša hiša popolnoma opremljena.

Ograje so sestavni del doma. Poznamo jih več vrst, tako da imajo različne funkcije. Lahko omejujejo lastnino, nudijo varnost, v zadnjem času pa imajo predvsem estetsko funkcijo. V podjetju Zgonec d. o. o. boste našli različne tipe ograj, oziroma vse tipe ograj. Tako lahko izbirate med ograjami DorJan: dvoriščne ograje, balkonske ograje, stopniščne ograje in okenske ograje. Izberete si lahko poljubno izvedbo ograje iz poljubnega materiala in poljubnega načina obdelave. Ograje pa lahko kombinirate kar v več kot 200 barvnih odtenkih.

Kovane balkonske ograje, cinkane kovane ograje, kovane ograje in dvoriščna vrata... torej, različne vrste balkonskih ograj.

Balkonske ograje so tiste, ki poudarijo lepoto vašega doma. Zamislite si, kako bi vaša hiša izgledala brez lepe balkonske ograje? Verjetno si niti ne želite predstavljati, saj bi bil vaš objekt pust in prazen brez tega pomembnega sestavnega dela hiše. Balkonske ograje so primeren arhitekturni element, ki je lahko izdelan iz nešteto različnih oblik povsem po vaši izbiri. Po navadi so kovane balkonske ograje bogato okrašene, moderne pa so čiste ter enostavne. Kovane ograje in dvoriščna vrata pa so odlična kombinacija, ki da vaši okolici in stanovanju popolnost. Ponujamo vam več različnih tipov balkonskih ograj, obstaja pa tudi več načinov pritrditve na vaš balkon. Naj omenimo, da so prav vse balkonske ograje DorJan obstojne. To so cinkane kovane ograje, se pravi, da so zaščitene z vročim cinkanjem ali večslojnim lakiranjem.

Poleg kovanih balkonskih ograj v ponudbi tudi lesene balkonske ograje.


Lesena balkonska ograja daje domu naravni videz.

Izdelujemo lesene balkonske ograje po naročilu. Lesena balkonska ograja je zelo lepa balkonska ograja, vašemu domu bo dala naravni, prijeten videz. Lesene balkonske ograje poskrbijo za varnost uporabnikov balkonov.
Priporočljivo je, da pri izbiri ograje upoštevamo obliko hiše ter okolico.
Zgonec d. o. o. ima torej pestro ponudbo izdelkov DorJan. Če strnemo, lahko izberete katerikoli proizvod, ki ga bomo izdelali po meri, po vaših željah. Lahko se odločite za okna (aluminijasta okna, pvc okna, lesena okna, rolete, LES/aluminij okna, pvc aluminij okna), zimske vrtove, različne vrste vrat in različne vrste ograj. Pestra izbira vrat: vhodna, dvoriščna ali garažna vrata v različnih motivih, izvedbah, barvah, oblikah...Ponujamo pa vam tudi različne vrste ograj: dvoriščne, balkonske, stopniščne in okenske ograje. Vsi naši proizvodi bodo izpopolnili vašo okolico in vaš dom in z njimi boste zagotovo zadovoljni.

Zgonec d.o.o. | DorJan, povezava do naše spletne strani:
  • DorJan
  • akcija vhodna vrata
  • dvokrilna vrata
  • garažna vrata
  • dvižna garažna vrata
  • zimski vrtovi
  • dvoriščna vrata
  • balkonske ograje
  • kovane balkonske ograje
  • okna aluminij