Parkirne zapore in avtomatske dvižne zapornice

Avtomatske dvižne zapornice

Za dostop do parkirišča se navadno uporabljajo različne parkirne rampe oziroma parkirni sistemi, ki preprečujejo dostop vsakomur. Za takšno omejevanje dostopa lahko uporabimo potopne količke, dvižne zapornice ali pa parkirne zapore, ki so nameščene na posamezne parkirne prostore. Če se ne morete odločiti, kateri izdelek oziroma sistem je najprimernejši za vas, pokličite Unipro d.o.o.. Naši strokovnjaki bodo preučili vaš primer in vam svetovali, kako bi najbolje zaščitili vaše parkirišče. Izdelali bomo projekt, opravili vsa potrebna dela ter vam zagotovili tudi servisiranje in svetovanje v zvezi z uporabo parkirne zapore ali zapornic.

 

Avtomatske zapornice, rampe, potopni stebrički v ponudbi pri Unipro d.o.o.

 

Parkirne zapore za individualna parkirna mestaIndividualna zapora za parking

Če imate veliko parkirišče ali želite večini preprečiti dostop do svoje parcele, lahko uporabite avtomatske dvižne zapornice ob vstopu. Za omejevanje parkiranja na posameznih parkirnih mestih pa je izjemno primerna zapora parkirišča, ki se namesti na vsako parkirišče posebej. Takšne parkirne zapore imajo pogon na elektromotor, na eno enoto pa lahko priključite največ 4 zapore. Takšna rezervacija parkirišča za točno določena vozila je cenovno ugodna in praktična, saj večji gradbeni posegi niso potrebni. Vozilo, ki mu je parkirišče namenjeno, sproži sistem, zapora se spusti in vozilo lahko po želji dolgo ostane na posameznem parkirnem mestu. Takšne zapore se navadno uporabljajo na sicer odprtih parkiriščih ali na parkiriščih ob različnih poslovnih objektih, kjer pa so posamezni prostori rezervirani za določene osebe oziroma vozila. Izredno praktični so tudi parkirni potopni stebrički, s katerimi se lahko nadzoruje promet ali rezervira parkirna mesta, najbolj pa so uporabni ter uporabljeni v mestih.

 

Avtomatske zapornice na parkiriščih ali v parkirnih hišahParkirna hiša

Dostop do večjih parkirišč je običajno zavarovan z zapornicami. Če gre za parkirišče ob poslovni stavbi ali kakšnem drugem pripadajočem objektu, so avtomatske zapornice lahko programirane tako, da se dvignejo le za določena vozila ali pa morda le podnevi, medtem ko dostop ponoči ni mogoč. Lahko pa so dvižne zapornice povezane s sistemom za plačevanje parkirnine. V prvem primeru lahko na posamezna parkirišča namestite še parkirne zapore za individualna parkirišča, s katerimi zagotovite, da je določen parkirni prostor vedno rezerviran za določeno osebo ali vozilo.

 

PI Unipro d.o.o. | Parkirne zapore, avtomatske zapornice, kontrola pristopa, parkirne rampe – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Projektni inženiring Unipro d.o.o.
Naslov
Mokrice 11
1360 Vrhnika
Spletna stran
E-pošta
01 7557 040
041 790 644
Seznam fraz
parkirne zapore, avtomatske zapornice, dvižne zapornice, parkirne rampe
ZEMLJEVID