Kontrola pristopa omogoča popolno varnost objektaHotelska elektronska ključavnica

Zaščita različnih objektov se lahko izvaja na različne načine, med najpogostejše pa spada kontrola pristopa. Gre za omejevanje oziroma nadzor nad tem, kdo vstopa v določeno stavbo, prostor ali zunanjo ograjeno površino. Med takšne sisteme spadajo na primer zapornice na parkiriščih, potopni stebrički, vrtljiva zapora za toalete ali bazene itd. Kontrola pristopa je lahko izvedena na različne načine: optični čitalec, pametna kartica, elektronska ključavnica, čitalec prstnih odtisov, avtomati na žetone … Vsi ti sistemi so seveda namenjeni temu, da se opravlja nadzor nad tem, kdo vstopa, oziroma se omogoča vstop izključno določenim osebam ali vozilom.

 

Naprave za kontrolo pristopa v podjetju Unipro d.o.o.

 

Kontrola pristopa in oprema za parkirišča

Tudi na parkiriščih se lahko izvaja kontrola pristopa. Na neko parkirišče lahko na primer omogočite vstop samo zaposlenim ali samo službenim vozilom. Pametna kartica, ki jo imajo zaposleni, jim omogoča dvig zapornice. Lahko pa optični čitalec prepozna registrsko tablico in vozilo spusti na parkirišče. Tako je čisto natančno določeno, kdo sme uporabljati neko parkirišče in kdo te pravice nima. Neke vrste kontrola pristopa velja tudi na plačljivih parkiriščih ali v parkirnih hišah, kjer je dostop oziroma izstop mogoč, ko uporabnik poravna parkirnino. V podjetju Unipro poskrbimo za popolno opremo vašega parkirišča od začetnega projektiranja do izvedbe vseh del in rednih servisov celotne opreme. Ker so sistemi izjemno praktični, omogočajo tudi nadgradnjo v primeru, da bi želeli nekoč parkirišče povečati.

 

Kontrola pristopa v podjetjih in stanovanjskih stavbahKontrola pristopa

Tudi pri vstopanju v stavbe si tako podjetja kot zasebniki želijo precej natančno opredeliti, kdo je tisti, ki prihaja v zgradbo. V stanovanjskih hišah se ljudje navadno odločajo za elektronsko ključavnico in čitalec prstnih odtisov v kombinaciji z video nadzorom in alarmnim sistemom. V podjetju pa se lahko kontrola pristopa izvaja že ob vstopu na parkirišče, ob vstopu v stavbo, posamezna nadstropja ali celo pri vstopu v posamezne prostore. Optični čitalec lahko na primer prepozna sliko osebe, biometrični čitalec pa na primer prstni odtis, zenico, glas ali odtis dlani. O tem, katera kontrola pristopa je za vas najprimernejša, se pogovorite z našim strokovnjakom in si zagotovite optimalno varnost.

 

Unipro d.o.o. | Kontrola pristopa, pametna kartica, nadzorne kamere, optični čitalec, elektronska ključavnica, čitalec prstnih odtisov – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Projektni inženiring Unipro d.o.o.
Naslov
Mokrice 11
1360 Vrhnika
Spletna stran
E-pošta
01 7557 040
041 790 644
Seznam fraz
kontrola pristopa, pametna kartica, optični čitalec, elektronska ključavnica, čitalec prstnih odtisov
ZEMLJEVID