Potopni stebrički za nadzor nad prometomParkirni potopni stebrički

Poleg usmerjanja in kontrole prometa na cestah je vedno pomembnejše tudi usmerjanje oziroma urejanje mirujočega prometa oziroma omejevanje prometa v določenih področjih, na primer mestnih središčih. V ta namen so se kot najbolj učinkovit sistem izkazali avtomatski dvižni oziroma potopni stebrički, s katerimi zlahka omejimo dostop in obenem nadzorujemo, kdo vstopa na določeno področje. Enako funkcijo kot potopni stebrički imajo tudi parkirni stebrički, ki so namenjeni nadzoru parkiranja. V podjetju PI Unipro nudimo vso opremo za popolno nadzorovano parkirišče (zapornice, vhodni terminali), svetlobno signalizacijo, ter alarmne in protivlomne sisteme. Po vaši želji in z našim strokovnim znanjem optimalno opremimo vaše parkirišče ali omejimo dostop, kjer je to potrebno.

 

 

Potopni stebrički za nadzor vstopa v mestno središče

Mestna središča so vedno pogosteje območje omejenega prometa. To pomeni, da tja lahko dostopajo le vozila, ki imajo za to posebno dovolilnico. Navadno gre za prebivalce oziroma lastnike stanovanjskih ali poslovnih objektov. A kako zagotoviti, da bodo tja resnično dostopala le določena vozila? Potopni stebrički so idealna rešitev. Posamezen dvižni oziroma potopni stebriček se ob prihodu vozila, ki mu je dostop dovoljen, samodejno spusti, ko vozilo odpelje, pa se zopet dvigne. Potopni stebrički delujejo v vseh vremenskih razmerah in so izjemno vzdržljivi, lahko pa imajo tudi senzor za detekcijo vandalizma in povezavo s klicnim centrom. Takšna kontrola prometa je nevsiljiva in neobremenjujoča za obiskovalce.

 

Potopni (dvižni) stebrički na voljo v UNIPRO d.o.o.

 

Parkirni stebrički za zaščito objektov in preprečevanje dostopaPotopni stebriček Stoppy

Potopni stebrički so tudi odlični za zaščito oziroma preprečevanje dostopa vozil do vašega dvorišča ali objektov. Njihova prednost je v tem, da so izjemno trpežni in odporni na različne poškodbe in vremenske razmere, hkrati pa ne ovirajo pešcev ali kolesarjev. Zakaj bi na začetek dovoza nameščali velike zapornice, če je za preprečitev dostopa dovolj že potopni stebriček? Če seveda želite trajno preprečiti dostop vozil ali parkiranje na vašem zemljišču, so vsi potopni stebrički na voljo tudi v fiksni varianti. Takšni parkirni stebrički uspešno preprečijo nezaželen dostop in parkiranje.

 

PI Unipro d.o.o. | Potopni stebrički, oprema za parkirišča, kontrola prometa, potopni stebriček – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Projektni inženiring Unipro d.o.o.
Naslov
Mokrice 11
1360 Vrhnika
Spletna stran
E-pošta
01 7557 040
041 790 644
Seznam fraz
potopni stebrički, parkirni stebrički, kontrola prometa, potopni stebriček
ZEMLJEVID