Kopalniški radiatorji in grelniki vode Trgocev

V okviru kopalniške opreme vam podjetje Trgocev d.o.o. med drugim ponuja visokokakovostne in estetsko dovršene kopalniške oziroma cevne radiatorje ter grelnike vode, da bo topla voda zmeraj na dosegu roke.

Kopalniški radiatorji

Kopalniški radiatorji - izjemno priljubljeni so cevni radiatorji

Radiator za kopalnicoRadiator je pomemben del opreme doma, saj poskrbi, da so vsi prostori ogreti na primerno temperaturo. Poznamo več tipov radiatorjev, med katerimi dandanes - tako zaradi oblike kot zaradi večje uporabnosti - izstopa cevni radiator. Kot kopalniški radiator lahko pravzaprav funkcionira vsak radiator, vendar imajo cevni radiatorji v kopalnici prednost, ker pomenijo dodatno površino za odlaganje vlažnih brisač. Zaradi njihove oblike so cevni radiatorji pogosti tudi v kuhinji ali pralnici, kjer lahko čez horizontalne nosilce obesimo večje število kuhinjskih krp ali perila, ter v manjših prostorih, kjer je namestitev večjega radiatorja otežena.

Kopalniški radiatorji so priklopljeni na sistem centralnega ogrevanja, nudijo pa tudi možnost vgraditve električnega grelca za dodatno toploto ali za gretje izven sezone. Ob opremljanju doma se trudimo uskladiti praktičen in estetski vidik. Cevni radiatorji v prostor vnesejo toploto in eleganco, saj s svojo uglajeno obliko tudi vizualno dopolnijo vaš dom. Na voljo so vam v nekaj različicah, ki bodo ustrezale prav vsakemu tipu kopalnice.

Kopalniški cevni radiatorji - dodaten prostor za sušenje

Kopalniški radiatorji so zasnovani tako, da jih pritrdimo na steno in zavzamejo zelo malo prostora (kar omogoča namestitev tudi v majhne kopalnice), hkrati pa se zaradi cevne oblike poveča površina za sušenje. Prednost cevnih radiatorjev je tudi v tem, da se zaradi obešenih brisač ne zmanjša njihova učinkovitost ogrevanja. Na cevne radiatorje je mogoče namestiti še dodatne montažne nosilce za sušenje mokrih brisač in perila, s čimer povečamo funkcionalno površino, ne da bi s tem ohromili osnovno funkcijo radiatorja - ogrevanje.

Grelniki vode

Grelniki vode segrevajo sanitarno vodo in jo shranijo v posodi, kjer vzdržujejo njeno temperaturo, dokler tople vode ne potrebujete. Grelniki vode predstavljajo cenovno ugoden in učinkovit način, s katerim je ogrevana sanitarna voda zmeraj na dosegu roke. Ob tem zahtevajo malo energije in jih je mogoče enostavno vgraditi v vsako kopalnico (potrebujemo le dovolj prostora), grelnike pa je mogoče povezati tudi s sončnimi kolektorji in tako kombinirati različne sisteme ogrevanja. Grelniki vode pomenijo še dodatno prednost v času poletne sezone, kadar želimo centralno kurjavo za ogrevanje stanovanja izklopiti, še zmeraj pa želimo obdržati toplo vodo v kopalniških prostorih.

V podjetju Trgocev so vam po konkurenčnih cenah na voljo najrazličnejši kopalniški radiatorji, med katerimi največ povpraševanja dosegajo cevni radiatorji. V naši bogati ponudbi so tudi sanitarni grelniki vode različnih tipov, vsi pa vključujejo dobro izolacijo, tako da ostane ogrevana voda topla dlje časa. Za vsa vprašanja, povezana s kopalniškimi cevnimi radiatorji ali z grelniki vode so vam na voljo strokovnjaki v našem podjetju.

Trgocev d.o.o. | Kopalniški radiatorji, cevni radiatorji, grelniki vode - povezave do naše spletne strani:
  • Kopalniški radiatorji
  • Cevni radiatorji