Obnova kopalnice - hitra in kakovostna adaptacija in 3D izris

Obnova kopalnice

Adaptacija kopalnice ali kateregakoli drugega prostora v stanovanju se navadno ne dogaja zelo pogosto, zato je treba celoten projekt zaupati nekomu, ki je na tem področju strokovnjak in ki vam bo ponudil vse, kar si zaslužite. Obnova kopalnice ni ravno enostaven projekt, čeprav običajno spada med manjše prostore v hiši ali stanovanju. Zato zahteva natančen in jasno začrtan postopek dela, izris kopalnice in strokovnjake, ki bodo obnovo izvedli. Zaupanje 'mojstrom', ki so položili ploščice v svoji hiši in se razglašajo za keramičarje, vodovodarje, električarje in še kaj drugega v eni osebi, vas lahko oškoduje za precej več, kot dejansko stane adaptacija kopalnice. Pri takšnih posegih vedno zaupajte delo strokovnjakom!

Obnova kopalnice 'na ključ'

Pred začetkom obnavljanja se veliko ljudi sprašuje, kaj je bolj smiselno - naročiti celotno storitev obnove kopalnice ali za posamezna dela najemati delavce, ki bodo po našem razporedu opravljali svoje delo. V vsakem primeru je adaptacija kopalnice (ali pa katerega drugega prostora) bistveno manj stresna, če delo od začetka do konca prepustite usklajeni ekipi, ki bo opravila izris kopalnice, odstranila staro kopalniško opremo in pohištvo, opravila vse storitve sama, usklajevala delo in na koncu poskrbela še za odvoz. Če želite, pa seveda lahko za vse poskrbite sami - a takšna obnova kopalnice je običajno precej bolj naporna in dolgotrajna. Pokličite nas, naj vam olajšamo delo!

Izris in adaptacija kopalnice kot bi mignil

Izris kopalniceŠe preden se prične dejanska adaptacija kopalnice, svojim strankam na podlagi njihovih želja in izbrane opreme izdelamo 3D izris kopalnice. Tako stranke dobijo boljšo predstavo o tem, kakšna bo kopalnica videti in če z izgledom niso popolnoma zadovoljne, neustrezne elemente zlahka zamenjamo. Ko je izris kopalnice ustrezen, se lotimo dela. Obnova kopalnice z usklajeno ekipo strokovnjakov, ki se dopolnjujejo, je izjemno hitra in kakovostna. Nikoli ne pride do zamikov ali nekajdnevnega čakanja, kot je to zelo pogosta praksa, če sami najemamo posamezne mojstre. Zagotavljamo vam, da bo prenova kopalnica z našo pomočjo opravljena kot bi mignil!

Trgocev d.o.o. | Obnova kopalnice, adaptacija kopalnice, izris kopalnice - povezave do naše spletne strani: