Pošlji povpraševanje

Otroške sobe, dnevni regali in mladinske sobe za estetsko dovršen dom

 

Otroške sobe so otrokov mali svet. Zato je pomembno, da pri njihovem opremljanju ustvarite prostor, s katerim bo odraščal in katerega bo enostavno posodabljati. Zavedati se je treba, da ustvarjate večnamensko okolje, ki bo otrokov domišljijski svet, učilnica, igralnica, spalnica, knjižnica, prijeten kotiček za sprostitev in prostor, kjer bo shranjeval vse svoje dragocenosti.

Slednjih v otroški sobi ne primanjkuje, kar težko trdimo za shranjevalni prostor. Tega je, da bi preprečili nered, najbolje načrtovati vnaprej. Dodaten prostor pridobite z nakupom ustrezne postelje, visokih omar, komod ali dodatnih knjižnih polic. Nikar se ne bojte velikih omar. Velikokrat se zgodi, da se starši v majhnih sobah izogibajo velikim omaram.

Čeprav je pohištvo v otroški velikosti videti prikupno, ga otroci hitro prerastejo. Bolje je poseči po prilagodljivih pohištvenih kosih, katere dodajate, sestavljate in urejate. Velike omare izrabijo višino prostora ter pripomorejo, da prostor v celoti izkoristite.

Cilj pri opremljanju otroške sobe je ravno pridobitev talnega prostora, ki malčkom zagotavlja več igre. Izbor pohištva naj bo ravnovesje med praktičnim ter prikupnim. Takšna otroška soba bo malčku dopuščala veliko raziskovanja in domišljije, vi pa se ne boste jezili zaradi pomanjkanja prostora.

mladinske spalnice


Otroške sobe in mladinske spalnice otrokom omogočajo razvoj in rast 

Otroške sobe, mladinske spalnice, komode za predsobe, dnevni regali, spalnice in kuhinje so le majhen del obsežne ponudbe proizvajalca pohištva Jela, ki ga lahko naročite pri prodajalcu Šmigoc pohištvo. Otroške sobe so zasnovane tako, da otrokom omogočajo razvoj in rast. Vam pa pomagajo uresničiti malčkove trenutne želje ter prihodnje potrebe.

40 različnih elementov v 4 barvnih kombinacijah serije Kiki ustvarja prostor za igro, učenje in spanje. Mladinske sobe JOY, ki se ponašajo s pestrimi kombinacijami, so primerne za dekleta in fante. Sobe vključujejo vse, kar otrok potrebuje za udobno bivalno okolje. Garderobno omaro, posteljo, pisalno mizo, nočno omarici in stensko polico. Z doplačilom je sobo mogoče dopolniti še s komodo, podposteljnim predalom in klubsko mizico.  

Otroške sobe, dnevne regale in drugo pohištvo v njihovi ponudbi so v podjetju Šmigoc d.o.o. oblikovali tako, da boste z njihovo pomočjo kar najbolje uporabili prostor, ki vam je na voljo. Pri tem pa ustvarili bivalno okolje, v katerem se boste počutili prijetno, sproščeno in udobno. Za brezskrben nakup poskrbijo celovite rešitve, kjer vam poleg širokega nabora pohištva nudijo še svetovanje in načrtovanja. Po potrebi pa opravijo še izmero na domu, dostavo ter montažo novega in odvoz starega pohištva. 

otroško pohištvo


3 nasveti, ki vam bodo prihranili stres pri izbiri dnevnih regalov 

Dnevni regali so eden izmed najbolj priljubljenih pohištvenih kosov, okoli katerega številni oblikujejo dnevni prostor. Opremljanje dnevne sobe ni vedno enostavno. Zato smo vam pripravili nekaj nasvetov, kako se lotiti urejanja in kako izbrati dnevne regale, s katerimi se boste izognili nepotrebnemu stresu. 

 1. Izmerite prostor  

Vsi smo že kdaj kupili kakšen kos pohištva, zato ker nam je bil všeč in kaj hitro ugotovili, da ne ustreza prostoru. Z merjenjem prostora boste dobili natančne mere, s katerimi se boste lahko osredotočili na pohištvo, ki bo ustrezalo dnevni sobi. Pri tem ne pozabite upoštevati okna in vrata. 

 2. Razmislite o namenu 

Dnevni regali in vitrine uporabniku dopuščajo večnamensko uporabo. Poleg prostora za televizijo nudijo precej shranjevalnega prostora, ki ga je mogoče uporabiti za shrambo kablov internetnega modema, knjig, pripomočkov za hobi in še bi lahko naštevali. Vitrine pa so odličen kos pohištva, s katerim razstavite najljubše porcelanaste ali steklene izdelke, vam drage fotografije itd.    

 3. Določite slog notranjega oblikovanja  

Ugotovite, kako boste oblikovali dnevni prostor na način, ki bo ustrezal vaši osebnosti ter individualnemu slogu. Ključno je, da notranjost doma odraža vaš način življenja, stvari, ki so vam ljube, ter vaš slog. Ne veste, kakšen je slednji? Premislite ali se nagibate k modernemu, rustikalnemu, barvitemu, eklektičnemu, morda tradicionalnemu. Razumevanje kakšen slog notranjega oblikovanja vam je všeč, bo pripomogel k sprejemanju dobrih odločitev in nakupu pohištva, ki bo prestal preizkus časa 

dnevni regali


Dnevni regali in vitrine prinašajo številne možnosti kombiniranja 

Dnevni regali proizvajalca Jela podjetja Šmigoc d.o.o. se ponašajo s čistimi linijami, elegantnim videzom ter estetsko dovršenostjo. Primerni so za vsak prostor, v katerega želite vnesti sodobno pohištvo s pridihom klasike. Različne barvne kombinacije in prilagodljivost pohištva dopolnjuje napreden mehanizem tihega zapiranja.

Kateri pohištveni kosi sestavljajo posamezne dnevne sobe, je povsem odvisno od izbrane serije. Regale proizvajalca Jela iz serije Tara odlikujejo TV omarica, visoka in nizka vitrina, stenska polica ter klubska mizica. Medtem ko serija Tara v dom prinaša nekoliko klasike, pa regali Piano prinašajo neskončne možnosti kombiniranja elementov oziroma možnost sestave po elementih.

Kakovostno izdelano pohištvo lahko dopolnite z LED osvetlitvijo, ki bo poskrbela za harmonično in sproščeno vzdušje. Nekateri regali, kot je Evergreen, imajo v ceno zajete nastavljive noge, LED osvetlitev ter sistem tihega zapiranja. Serija Evergreen je namenjena vsem ljubiteljem klasičnega retro stila. Kakovostno izdelano pohištvo ima steklene police iz kaljenega stekla, ki povečajo prostor za shranjevanje.

Si želite, da bi se vaši bivalni prostori ujemali? Potem ste na pravem mestu. Regali proizvajalca Jela namreč omogočajo, da jih brez težav dopolnite s komodami za predsobe iz enake serije. S takšnim pohištvom boste imeli izpopolnjen dom, katerega glavni adut bodo čiste linije in enotnost.

komode za predsobe