Usnjene kotne sedežne garniture z ležiščem

Kotne sedežne garniture so odlične za vse, ki imajo dovolj razpoložljivega prostora, katerega bi radi kar se da dobro izkoristili. Večje sedežne garniture so zagotovo prava izbira za družinsko življenje. 

Nakup kotne sedežne garniture z ležiščem omogoča večjo sedalno površino, ki pride še kako prav, kadar se zbere večja družba. Modeli z ležiščem omogočajo, poleg večje sedalne površine še, možnost enostavnega spreminjanja v rezervno posteljo, ko je ta potrebna. 

Kotne sedežne garniture z ležiščem so vam v podjetju To pohištvo na voljo v različnih barvah, dizajnih, vzorcih, dimenzijah in stilih. Dobavljive so v različnih trdotah sedišča in materialih ter z mnogimi relax funkcijami. Da naše usnjene sedežne garniture in ostale, oblečene s tekstilom, resnično slovijo po svoji kakovosti, uporabni funkcionalnosti in vrhunskem dizajnu, pa potrjujejo mnenja mnogih zadovoljnih strank, ki so izbrale oblazinjeno pohištvo iz naše ponudbe. 

Poleg sedežnih garnitur vam nudimo tudi pohištvo za kuhinje, dnevne sobe, spalnice in otroške sobe, pri nas lahko najdete opremo za pisarne, kopalniške sestave in različne vrtne garniture.

Kotne sedežne garniture z ležiščem

Usnjena sedežna garnitura je prava izbira za vas

Pri nas vam je na voljo usnjena sedežna garnitura, ki zaradi kakovostne izdelave omogoča občutek razkošja, dobrega počutja, udobja in uporabno funkcionalnost, kar še povečajo vgrajeni sistemi relax funkcij. Nizke in globoke forme omogočajo, da resnično občutite linije ergonomskega udobja.

Usnjena sedežna garnitura iz našega prodajnega programa omogoča vse navedeno. Odlikuje jo kakovostno in trpežno kovinsko ogrodje, pri čemer za popolno ugodje poskrbijo električni ali mehanski pomiki, ki so ločeno vgrajeni v posamezne segmente. Le-ta omogoča izbiro različnih polnil sedalne površine, prav tako pa vam je na voljo možnost kombiniranja z ostalim oblazinjenim pohištvom.

Kotne sedežne

Kotne sedežne različnih dimenzij in materialov

Naše kotne sedežne garniture z ležiščem izbirajte med različnimi materiali, stili, vzorci, barvami in dimenzijami, enostavnega videza, ali prešite z okrasnimi šivi. Modele sestavljajo bonell vzmeti, ki jih odlikuje dolga življenjska doba, spanje na njih pa je udobno in sproščujoče.

Naj vas ne skrbi, saj je mogoče sedežno garnituro hitro in enostavno raztegniti v posteljo, ko pa se ta zloži, lahko posteljnino pospravite v diskretni zaboj, s katerim je le-ta opremljena. Tudi postavitve lahko izbirate, kar je pri opremljanju prostora zelo uporabno, saj jo lahko tako popolnoma prilagodite svojim potrebam. 

Oglejte si naše kotne sedežne garniture na spletni strani in izberite pravo zase. Prav tako pa se lahko sprehodite med ostalo ponudbo in opremite svoj dom s kakovostnim pohištvom, ki vam bo dolgo in dobro služilo.

Usnjena sedežna garnitura - postavitev