Trgovina z avtodeli za tovorna vozila

Med različnimi tipi vozil so tovorna vozila tista, ki so namenjena predvsem prevažanju tovora – torej tovornjaki različnih tipov. Njihov namen je torej za razliko od osebnih avtomobilov ravno v tem, da določen tovor prepeljejo iz enega kraja v drugega. Ker so v večini meri precej obremenjena, je kakršna koli okvara po eni strani relativno običajna, po drugi strani pa za lastnika zelo obremenilna, saj tovorno vozilo ne služi več svojemu namenu, kar posledično pomeni izpad dohodka. K hitremu razreševanju takšnih situacij veliko pripomore tudi kakovostna trgovina z avtodeli, ki določen izdelek stranki lahko ponudi hitro in po ugodni ceni. Naj gre za sedla za tovorna vozila, podvozje ali izpušni lonec – lahko se zanesete na podjetje Aleksander Svetelj d. o. o.

 

Podvozje in sedla za tovorna vozila

Podvozje vsakega vozila je kot okostje človeškega telesa, saj podpira celotno vozilo. Gre za spodnji del vozila, ki povezuje kolesa med seboj in s pogonskim mehanizmom . Kot zastopnik za podvozja FAD vam lahko ponudimo celotno paleto izdelkov za podvozje, s katerimi boste zlahka sanirali nastalo napako. Nudimo vam tudi vlečna sedla za tovorna vozila, ki so nameščena na vozilo in so namenjena povezovanju s prikolico. Pri nas lahko naročite sedla za tovorna vozila različnih nosilnosti proizvajalca Saf-Holland, ki spadajo med najkakovostnejše proizvajalce osi, sistemov vzmetenja, priklopnih sedel in naprav, premnih sornikov in podstavnih nog za priklopnike.

 

Izpušni lonec

Da tovorna vozila služijo svojemu namenu, morajo biti neoporečni prav vsi njihovi sestavni deli. Naša trgovina z avtodeli za tovorna vozila ima na voljo tudi vse rezervne dele za izpušne sisteme (izpušni kolektor, lambda sonda, katalizator, izpušni lonec …). Naša dobavitelja tovrstnih izdelkov sta dve svetovno priznani podjetji: Ebersprächer in Dinex. Zaradi dobrega sodelovanja z njimi, ki že nekoliko presega le poslovni odnos, vam lahko ponudimo rezervne dele za tovorna vozila po ugodni ceni.

 
Aleksander Svetelj d.o.o. | Tovorna vozila, trgovina z avtodeli, sedla za tovorna vozila, podvozje, izpušni lonec – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Aleksander Svetelj d.o.o.
Naslov
HRASTJE 52E
4000 KRANJ
Spletna stran
E-pošta
04 2018100
04 2018102
04 2018104
Seznam fraz
tovorna vozila, trgovina z avtodeli, sedla za tovorna vozila, podvozje, izpušni lonec
ZEMLJEVID