Rezervni deli za vozila - prodaja rezervnih delov za vse vrste gospodarskih vozil

Podjetje Aleksander Svetelj je družinsko podjetje, katerega osrednja dejavnost je prodaja rezervnih delov za vse vrste gospodarskih vozil. Avto je sestavljen iz več kot tri tisoč delov in za pravilno delovanje morajo biti brezhibni, zato jih moramo ob obrabi ali poškodbi zamenjati. Rezervni deli za vozila, ki jih boste našli v naši ponudbi, obsegajo praktično vse izdelke, ki jih potrebujete za vzdrževanje, obnovo in popravilo vašega vozila. Ponudba naših prodajaln tako zajema izdelke, kot so motorni deli, podvozje, zavorni sistemi, svetila, jermeni, tesnila, ležaji in še mnogi drugi rezervni deli za vozila. Avtodeli Svetelj je tudi trgovina z bogato ponudbo avtodelov, kot so zavorni diski in cilindri, zavorne ploščice, tesnila o-ringi, semeringi, oljni filtri Hengst, Hella luči, kondenzatorji, alternatorji in zaganjači.

Avtodeli - trgovina z ležaji in prodaja rezervnih delov

Tudi ležaji so rezervni deli za vozila. Ležaj je strojni element, ki omogoča pritrditev vrtečih se delov in hkrati prenaša obremenitve z vrtečih se delov na mirujoči del naprave. Delimo jih glede na vrsto trenja, na vrsto obremenitve in glede na sestavo. Trgovina z ležaji vam tako nudi kroglične, valjčne, aksialne, sodčkaste, stožčaste, kombinirane ležaje in ležaje z ohišjem ...


V avtomobilih pa med drugim najdemo napenjalne ležaje za jermena, ležaje amortizerjev in kolesne ležaje, ki so namenjeni za vgradnjo v kolesa.

Trgovina z ležaji in ostalo kakovostno ponudbo po ugodnih cenah

Avtodeli, ki vam jih ponujamo, so izdelki priznanih proizvajalcev, naša trgovina pa vam nudi ugodne cene. Ker v podjetju nenehno skrbimo za izboljšave naših izdelkov in storitev, so naši rezervni deli za vozila visoke kakovosti. Verjamemo namreč, da tako le visoka kakovost naših izdelkov in storitev v naše poslovalnice privablja nove zveste stranke. To nam zagotavlja večjo produktivnost in ohranja naše dobro ime, zadovoljne pa so tudi stranke, saj imajo manj stroškov s popravili vozil.

Zanesite se na nas tudi vi in obiščite našo spletno stran!

Svetelj | Rezervni deli za vozila, avtodeli trgovina, prodaja rezervnih delov, trgovina z ležaji - povezave do naše spletne strani: