Hella luči, kondenzatorji, alternatorji, zaganjači, hladilnik olja

Cestni promet je vse gostejši, zato je vidnost udeležencev izredno pomemben element varnosti. Vidnost vozil na cesti pa je v veliki meri odvisna od kakovostnih svetlobnih teles in kakovostnih žarnic v njih. V podjetju Aleksander Svetelj d.o.o. vam nudimo kakovostne Hella luči. Hella je eno vodilnih podjetij s področja svetil v regiji. Na nemškem trgu spada med najboljših 100 podjetij, kar potrjuje tudi dejstvo, da je veliko novih vozil opremljenih z njihovimi izdelki. Poleg Hella luči vam naš prodajni program ponuja tudi izdelke, kot so kondenzatorji, alternatorji in zaganjači. Prav tako boste v ponudbi našli tudi hladilnik olja.


Kar polovica vseh voznikov zaradi slabe vidljivost na cesti občuti stres, zato je zlasti v večernem in nočnem času dobra osvetlitev ceste pred vozilom toliko pomembnejša. Hella luči so rezultat inovativnosti in naprednega pristopa, s katerim podjetje Hella utira nove poti na področju izdelkov in sistemov svetlobne opreme. Pri tem se osredotoča zlasti na varnost pa tudi na izboljšanje udobja med vožnjo. Privlačen pa je tudi videz Hella luči in ostalih izdelkov iz nabora svetlobne opreme, ki proizvajalcem avtomobilov pomaga oblikovati stilistične značilnosti vozil in strategije pozicioniranja osvetlitve.

 

Avtoelektrika – kondenzatorji, alternatorji in zaganjači

Alternatorji so elektromehanska naprava, ki pretvarja mehansko energijo v električno energijo v obliki izmeničnega toka. V sodobnih avtomobilih se alternatorji uporabljajo za polnjenje akumulatorja.


Kondenzatorji služijo kot vmesnik med akumulatorjem in ojačevalcem. Delujejo kot zbiratelji električne energije, njegov namen pa je blaženje padcev napetosti, ki nastanejo pri večji obremenitvi sistema. V avtoakustičnem sistemu so kondenzatorji zaloga energije, ki se lahko zelo hitro sprosti. Tako ojačevalcu dostavi dovolj električnega toka, ko ga ta najbolj potrebuje. Kondenzatorji pa so tudi sestavni del avtoklime – omogočajo, da se hladilna snov utekočini in je tako vključena v hladilni sistem.

 

Hladilnik olja preprečuje pregrevanje motornega olja

Nekateri motorji imajo vgrajen tudi hladilnik olja, ki ohlaja motorno olje in tako preprečuje njegovo pregrevanje. Za pravilno delovanje motorja je namreč pomembna tudi ustrezna temperatura motornega olja.

Vabljeni na našo spletno stran!

 

Svetelj | Hella luči, kondenzatorji, alternatorji, zaganjači, hladilnik olja – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Aleksander Svetelj d.o.o.
Naslov
HRASTJE 52E
4000 KRANJ
Spletna stran
E-pošta
04 2018100
04 2018102
04 2018104
Seznam fraz
hella luči, kondenzatorji, alternatorji, zaganjači, hladilnik olja
ZEMLJEVID