Prodaja rezervnih delov za tovorna vozila

Začetki podjetja Aleksander Svetelj d. o. o. segajo v leto 1992, ko je bilo ustanovljeno majhno družinsko podjetje.  Prodaja rezervnih delov takrat še ni bila naša dejavnost, ukvarjali smo se predvsem z izvedbo in posredovanjem avtobusnih prevozov. Rezervni deli za tovorna vozila so prišli kasneje – tudi zaradi tega, ker bi bil za širitev in napredovanje podjetja na področju avtobusnih prevozov potreben znaten finančni vložek, ki ga takrat nismo bili sposobni prenesti. Zato smo se usmerili v popolnoma novo dejavnost – rezervne avtodele za tovorna vozila. Z letom 1997 smo začeli pisati nov list v zgodovini našega podjetja, ki ga pišemo že 16. leto.

 

Rezervni avtodeli – Wabco ventil

Prodaja rezervnih delov je mnogo več kot le prodajanje. Pomeni povezovanje, sodelovanje in ustvarjanje odnosov s ponudniki delov in našimi kupci, ki morajo biti z obeh strani pošteni in korektni, saj le to prinaša dolgoročno zadovoljstvo in dobiček  vseh vpletenih. Med najbolj zanesljiva in svetovno znana podjetja brez dvoma sodi podjetje Wabco (ventili, zavorni cilindri, sistemi za elektronsko zaviranje in stabilnost tovornih vozil). S svojo po vsem svetu razpredeno mrežo so eden najbolj priznanih proizvajalcev tovrstnih izdelkov na svetu s skoraj sto petdeset let dolgo tradicijo.

 

Prodaja rezervnih delov

V ponudbi podjetja Aleksander Svetelj d. o. o. so raznovrstni rezervni avtodeli za tovorna vozila različnih proizvajalcev. Med tiste, po katerih stranke najpogosteje povprašujejo, spada brez dvoma tudi izpušni lonec. Ta je del celotnega izpušnega sistema. Na nepravilno delovanje navadno kaže spremenjen zvok nenavadno tresenje, ropot pri speljevanju ali nenavaden zvok, kadar zavirate z motorjem. Če zaznate katero koli od teh sprememb, odpeljite vozilo k mehaniku, saj obstaja velika verjetnost, da z vašim izpušnim sistemom nekaj ni v redu. Prodaja rezervnih delov za tovorna vozila Aleksander Svetelj bo po njegovem naročilu poskrbela za dele v najkrajšem možnem času.

 

Aleksander Svetelj d. o. o. | Prodaja rezervnih delov, rezervni avtodeli, Wabco ventil, rezervni deli tovorna vozila, izpušni lonec – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Aleksander Svetelj d.o.o.
Naslov
HRASTJE 52E
4000 KRANJ
Spletna stran
E-pošta
04 2018100
04 2018102
04 2018104
Seznam fraz
prodaja rezervnih delov, rezervni avtodeli, Wabco ventil, rezervni deli tovorna vozila, izpušni lonec
ZEMLJEVID