Trgovina z avto deli - Rezervni deli za tovornjake in gospodarska vozila

Dolgoletne izkušnje na področju trgovine z avto deli za gospodarska vozila in tovornjake/kamione so najboljše zagotovilo za dobro in korektno delo ter uspešno sodelovanje s strankami in dobavitelji. Med našimi strankami so tako poslovni subjekti, ki popravljajo gospodarska vozila, kot zasebniki, ki rezervne dele naročajo zase. In prav vsi so deležni takšne obravnave, kot si jo zaslužijo: hitra dobava kakovostnih rezervnih delov ter prijazen in pošten odnos. To je tudi razlog, da se naše redne stranke k nam nenehno vračajo. Z njimi smo ustvarili poseben odnos, ki temelji na vzajemnem zaupanju. To pa je moč doseči le s pravim pristopom.

 

Kaj so gospodarska vozila?

Po Zakonu o motornih vozilih so gospodarska vozila vsa motorna ali priklopna vozila, s katerimi se opravljajo prevozi v skladu s predpisi o prevozih v cestnem prometu. Zakonsko določilo je torej relativno široko zasnovano, v praksi pa to večinoma pomeni tovornjake, kombije ali avtomobile za prevoz večjega tovora. Naša trgovina z avto deli vam zagotavlja rezervne dele za vsa gospodarska vozila. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani in se sami prepričajte, da sodelujemo s kakovostnimi in v svetovnem merilu priznanimi proizvajalci rezervnih delov za kamione / tovornjake in druga vozila.

 

Rezervni deli za tovornjake / kamione

Med gospodarska vozila spadajo tudi tovornjaki, ki so navadno precej obremenjeni. Ker običajno služijo vsakodnevnim prevozom tovora in za lastnike pomenijo vir zaslužka, je bistvenega pomena, da so na cesti brezhibni, ne le zato, ker so tako v prometu varni, temveč tudi zato, ker vozilo, ki ni v uporabi predstavlja strošek oziroma ne prinaša prihodka. Ravno zato je bistvenega pomena, da ima lastnik ob sebi dobrega in zanesljivega dobavitelja rezervnih delov, ki mu lahko za njegova gospodarska vozila zagotavlja potrebne izdelke. V podjetju Aleksander Svetelj d. o. o. smo temu posvetili vse naše delo.

 

Aleksander Svetelj | Gospodarska vozila, rezervni deli za tovornjake, rezervni deli za kamione, trgovina z avto deli – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Aleksander Svetelj d.o.o.
Naslov
HRASTJE 52E
4000 KRANJ
Spletna stran
E-pošta
04 2018100
04 2018102
04 2018104
Seznam fraz
gospodarska vozila, rezervni deli za tovornjake, rezervni deli za kamione, trgovina z avto deli
ZEMLJEVID