Mavčne plošče nepogrešljive pri adaptacijah in novogradnjah

Mavčne plošče so izjemno praktične za dodatna gradbena dela v naših domovih. Uporabljajo se za suhomontažno gradnjo - za izdelavo predelnih sten, stenskih oblog, stropov in tal. Predelne stene so idealen element za razdelitev stanovanjskega prostora v manjše prostore za različne namene. Najpogosteje jih postavimo iz praktičnih, včasih pa tudi iz povsem estetskih razlogov.
Suhomontažna gradnja označuje suho, hitro, čisto in ugodno gradnjo od kleti do strehe. Gre za enostavno gradnjo, ki se je lahko loti vsak. Suhomontaža omogoča enostavno vgradnjo inštalacij, saj votline ponujajo prostor za namestitev oskrbovalnih in odstranjevalnih vodov, kar pomeni, da ni naknadnega zamudnega dolbenja. Zaradi vsega navedenega je suhomontažna gradnja z mavčnimi ploščami zelo gospodaren način gradnje. Širok izbor mavčnokartonskih plošč različnih dimenzij in gradbenofizikalnih lastnosti pa bo zadostil potrebam in željam še tako zahtevnega uporabnika.
Podjetje Sejateh d.o.o. sodeluje z različnimi proizvajalci suhomontažnih sistemov. Eden izmed njih je tudi Knauf, ki je med ljudmi postal že kar sinonim za suhomontažno gradnjo. V ponudbi imamo mavčne plošče dimenzije 1250x200 milimetrov. Njihova debelina je lahko 12,5 ali 15 milimetrov.

Knauf - sinonim za suhomontažni sistem

Mavčne plošče KnaufMavčne plošče Knauf odlikuje hitra izvedba, majhna teža - kvadratni meter predelne stene tehta precej manj kot kvadratni meter klasične zidane stene, majhna debelina v primerjavi z ostalimi materiali ter takojšna končna obdelava. So idealna podlaga za barve, tapete in keramične ploščice, so brez vonja in okolju prijazne. Odlikuje pa jih tudi ugodna cena.
Knauf gips plošče nudijo popolno svobodo pri oblikovanju tlorisa: predelna stena je lahko postavljena tudi po razdelitvi prostora in jo lahko po potrebi brez večjega truda tudi demontiramo in postavimo drugam. In ne le, da je montaža hitra in enostavna, možna je v vsakem letnem času, saj je suha gradnja neodvisna od letnega časa. Gradbeni materiali na osnovi mavca se hitro prilagodijo temperaturi prostora in ne gorijo. Tako izpolnjujejo pogoje požarne zaščite, hkrati pa nudijo odlično zvočno zaščito.

Vas zanimajo mavčne plošče? Se sprašujete, kakšna je njihova cena? Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili ugodno ponudbo za kakovosten material po konkurenčnih cenah.

Vabljeni na našo spletno stran!

Sejateh d.o.o. | Mavčnokartonske plošče prinašajo številne prednosti - povezave do naše spletne strani: