Poročna darila za svate - poročno darilo za spominPoročna darila za svate so eden izmed izdelkov, ki jih lahko izdelamo sami. Kako bomo izbrali poročna darila kot zahvale svatom, je pokazatelj naših idej in izvirnosti ter spoštovanja do svatov.


Poročno darilo za svate so lahko poročni konfeti. Konfeti so sladki bomboni, v notranjosti je mandelj, ki je oblit s sladkorjem. Konfeti so simboličen bombon, ki ga uporabimo le za poroko, krst ali drug svečan dogodek.


Poročna darila za svate so lahko okrašena na različne načine


Poročni konfeti so lahko zapakirani v lepe škatlice za konfete, lahko so to mošnjički iz blaga ali organze, poročni konfeti pa lahko predstavljajo tudi cvetne liste cvetov ali prašnike kale in vrtnic. Poročna darila za svate so lahko tudi stekleničke z raznimi likerji ali kozarčki z domačo marmelado ali medom. Poročna darila so lahko tudi male solnice s sečoveljsko soljo. Darila za poroko oziroma za svate moramo okrasiti v stilu celotne poročne dekoracije in poroke nasploh.


Poročna darila za svate tradicionalno vsebujejo imeni, priimek in datum poroke


Vsako poročno darilo za svate ima na nek način zapisani imeni in priimek mladoporočencev ter datum poroke. Poročna darila običajno razdelimo preden se zaključi poroka in sicer vsaki družini eno. Tako poročno darilo ostane svatom za spomin.


Kot poročno darilo svatom lahko poklonimo tudi sliko novoporočencev v obliki zahvale. Zahvalo lahko izdelamo tudi sami v isti obliki kot so narejena poročna vabila.

Vse, kar potrebujete za izdelavo vaših poročnih daril za svate, boste našli v trgovini Pro-Mak!