Otroška oprema blagovne znamke Bertoni-Lorelli za malčke in otroke

Otroška oprema Bertoni je izdelana iz okolju prijaznih materialov in zajema tako otroške posteljice, otroške stajice in avto sedeže kot drugo opremo za hranjenje, previjanje in prosti čas malčkov in otrok. Poceni otroški vozički so lahko globoki, tako imenovani zaradi globoke košare, kombinirani s športnim sedežem 2v1 ali 3v1 z lupinico ali pa športni za potovanja, sprehode in domače dvorišče. 

 

Otroške posteljiceOtroške posteljice in stajice različnih dimenzij za sladko spanje

Da bi otrok spal na res udobnem in prijetnem ležišču že od prvih dni življenja, vam nudimo otroške posteljice in stajice različnih dimenzij. Otroške posteljice dimenzij 120 x 60 centimetrov za malo manjše in dimenzij 140 x 70 centimetrov za malo večje malčke bodo otrokom nudile res lepo izkušnjo spanja, zibelke pa bodo v spanec zazibale vaše najmlajše junake. Otroška oprema Bertoni za spanje vam nudi tudi otroška ležišča, posteljnino, otroške pižame, komode in omare ter druge dodatke in zaščite za otroške in mladinske sobe.

 

Ali si želite zares kvalitetne in moderne otroške opreme za vašega otroka?

Poleg opreme za nočno udobje vam v Bertoniju nudimo tudi opremo, ki vam bo odlično služila skozi celoten dan. Poceni otroški vozički za starost od dojenčka dalje z globoko košaro so lahko trikolesni ali pa štirikolesni, različnih barv in dizajnov. Otroški voziček Marela je športni voziček, skoraj nujna oprema za otroka, saj je primeren za različna potovanja, sprehode ali pa zgolj za uporabo na domačem dvorišču. V ponudbi otroške opreme imamo tudi širok izbor vozičkov za dvojčke ali trojčke. Prednost teh poceni otroških vozičkov je v tem, da so lahki in okretni, ter se jih enostavno zlaga z eno roko brez večjega napora.

Otroška oprema
Poceni otroški vozički, otroške stajice, avto sedeži in še več ...

Poleg vseh omenjenih artiklov so pomembni tudi otroški avto sedeži, ki odlično poskrbijo za varnost otrok v avtu. Ponudba ostale opreme kot so stolčki za hranjenje, ležalniki in gugalniki, kenguruji in nosači, previjalne blazine in komode, stajice, prenosne posteljice in hojice pa bo poskrbela, da bo vaša otroška oprema popolna. Oglejte si našo spletno stran in si izberite otroške stajice in posteljice po vaši izbiri. Na voljo so vam tudi poceni otroški vozički in druga kvalitetna otroška oprema blagovne znamke Bertoni-Lorelli.

 

 

Bertoni-Lorelli | Otroška oprema po super ugodni ceni – povezave do naše spletne strani:

  • otroška oprema
  • otroške posteljice
  • otroške stajice
  • poceni otroški vozički
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Otroška trgovina Miška AMATIM Miloš Drnovšek s.p.
Naslov
Rožna ulica 9
Spletna stran
E-pošta
00386 40 645 239
Seznam fraz
Otroška oprema, otroške posteljice, otroške stajice, poceni otroški vozički
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA