Parni čistilci, sesalniki in drugi čistilni pripomočki Omega

Parni čistilci za profesionalno rabo in neverjetne rezultate. Zanje je na voljo tudi številna dodatna oprema, ki zadovolji še tako zahtevne uporabnike. Kje? Pri Omegi. Smo eno vodilnih slovenskih podjetij za prodajo čistilnih pripomočkov in strojev ter se ponašamo s strokovnim znanjem in leti izkušenj. Pri nas so na voljo tudi odlični visokotlačni čistilci, globinski sesalniki, čistilni stroji in prečiščevalniki vode, pometalni stroji, centralni sesalni sistemi in še mnogo drugega. Z zanesljivimi partnerji skrbimo za stalno zalogo opreme najboljših proizvajalcev, ponudbo pa dopolnjujemo tudi z lastnim servisnim oddelkom, ki skrbi za popravila, vzdrževanje in dobavo rezervnih delov.

Visoko učinkoviti in okolju prijazni parni čistilci

Nudimo odlične parne čistilce Turbolava Vapornet, ki so namenjeni profesionalni in industrijski rabi. Nameščeni so na voziček, na voljo v različnih velikostih in modelih; nekateri s sesalnikom, nekateri brez. Parni čistilci so izredno priročni in vsestranski, saj delujejo na več površinah. Za svoje delo potrebujejo le vodo in nekaj energije. Za še bolj učinkovito čiščenje se jim lahko doda tudi različna čistila, a je že moč pare izredno velika. Odstranili boste lahko tudi trdovratno umazanijo iz por in ozkih predelov, sproti lahko nečistoče tudi posesate in pa dezinficirate površino. Vsi modeli parnih čistilcev so opremljeni s sistemom za neprekinjeno delovanje. Brez izklapljanja naprave omogočajo polnjenje rezervoarja. Imajo varnostni termostat, kazalnik polnosti rezervoarja, manometer in varnostni sistem za izklop grelnika v primeru nepravilnosti. Med seboj se razlikujejo po količini pare, končni delovni temperaturi in moči.

Profesionalni parni čistilci za poslovne prostore ali dom

Visokotlačni čistilci z grelnikom ali brez

Visokotlačni čistilci lahko delujejo na hladno ali vročo vodo. Brez grelnika bo voda imela do 50 stopinj, za vročo vodo pa potrebujete čistilec z grelnikom. Vse naše naprave imajo izjemno kakovostne komponente in najnaprednejše tehnologije. Ponujamo več različnih modelov, tako da boste brez težav našli najbolj optimalen visokotlačni čistilec za svoje potrebe. Poskrbljeno je za varnost upravljavca in nadzorovano delovanje čistilca, linijske batne črpalke so danes izredno zmogljive (tudi ločene od motorja), modularna izdelava pa poskrbi za preprostejše vzdrževanje. S priloženo opremo in čistilnimi pripomočki boste popolnoma preskrbljeni.

Sesalniki vseh vrst in namembnosti

Na enem mestu združujemo stroje za vse čistilne potrebe, seveda tudi sesalnike. V naši ponudbi najdete sesalnike za mokro in suho sesanje ter vso dodatno opremo. Za temeljito čistočo bodo poskrbeli globinski sesalniki, poleg katerih lahko naročite tudi dodatne filtre, vrečke, dišave in številne nastavke. Najzmogljivejši so naši industrijski sesalniki, za zunanje površine pa si priskrbite sesalnik za listje ali puhalnik. Med vsemi čistilni stroji in sesalniki se najdejo tudi takšni, ki so primerni za gospodinjsko uporabo, ne le za profesionalce. V domačem okolju si na prvem mestu želimo zdravega okolja, zato je najprej treba začeti doma. Zagotovite si torej preverjeno dobre čistilne pripomočke, s katerimi bo čiščenje učinkovitejše, bivanje pa posledično veliko bolj udobno.

Kvalitetni gospodinjski sesalci za vsak dom

Za vse stroje zagotavljamo tudi servis

Parni čistilci, visokotlačni čistilci, sesalci in drugi čistilni stroji potrebujejo primerno vzdrževanje, občasno pa tudi kakšen rezervni del in popravilo. Zato smo postavili lasten servis, kjer skrbimo za opremo najrazličnejših proizvajalcev. Naši izkušeni strokovnjaki hitro najdejo rešitev in vam popravljen ali dopolnjen čistilec vrnejo v najkrajšem možnem času. Znali vam bodo tudi svetovati o nakupu dodatne opreme in raznih čistilnih pripomočkov, zato jih le vprašajte za nasvet. Čistilne naprave iz naše ponudbe si sicer lahko ogledate v e-trgovini, kjer boste našli fotografije, podrobnejše opise specifik in cene. Splača se spremljati tudi naše akcije, ob katerih nov parni čistilec ali sesalnik dobite še bolj ugodno. Izberite podjetje Omega za svojega stalnega partnerja in si zagotovite zanesljivo podporo pri čistilnih storitvah. Z nami imate vedno na dosegu vso želeno opremo in strokovno pomoč.

Obiščite našo trgovino