Naj vam visokotlačni čistilec olajša čiščenje doma ali na delu

Podjetje Omega se ukvarja s prodajo in servisom zmogljivih naprav in strojev za čiščenje, med katerimi so tudi visokotlačni čistilci. Naše podjetje je v dvajsetih delih delovanja postalo eno najbolj prepoznavnih tovrstnih v Sloveniji. Če še razmišljate, ali je visokotlačni čistilec za vas ustrezna rešitev, naj vam zaupamo, da ga uporablja že veliko gospodinjstev in podjetij pri nas in v tujini. Čiščenje pod visokim pritiskom je v osnovi tehnika uporabe mešanice vode in detergenta pod določenimi stopnjami tlaka za odstranjevanje umazanije, madežev, maščob in umazanije z različnih površin. Čiščenje z visokotlačnim čistilcem je namenjeno umivanju in čiščenju tal, tlakovanih poti in zunanjih sten. Visokotlačni čistilec in ostali izdelki iz ponudbe na naši spletni strani so torej primerni za domačo in industrijsko uporabo,  enostavni za upravljanje ter jamčijo izjemne rezultate.

Profesionalni visokotlačni čistilec

Parni čistilci vam olajšajo čiščenje delovnih prostorov

V naši ponudbi najdete zmogljive parne čistilce, ki vam bistveno poenostavijo čiščenje industrijskih, proizvodnih ali delovnih prostorov. Parni čistilci so primerni za uporabo ekoloških čistil, ki so manj agresivna od običajnih in jih najdete v naši spletni ponudbi. Primerni so zlasti za čiščenje površin in tal, ki so pri higieni na delovnem mestu pogosto spregledani. Ker so tla zelo izpostavljena vplivom in dražljajem iz okolja, je zanje potrebno pravočasno in redno čiščenje. Preden prah, bakterije ali druge kemikalije začnejo načenjati higieno in izgled tal, kar lahko na koncu vpliva tudi na varnost in zdravje na delovnem mestu, je bolje poskrbeti za temeljito čiščenje tal. Ne samo, da z uporabo visokotlačnega čistilca ali kakega drugega strokovnega aparata zmanjšate možnosti za korozijo in razpoke v tleh in na površinah, ampak tudi obvarujete tako prostore kot zaposlene pred morebitnimi resničnimi poškodbami.

Oglejte si ponudbo parnih čistilcov

V spletni ponudbi Omege na voljo različni čistilni stroji in naprave

Naše podjetje že dvajset let zagotavlja čistilne stroje visoke kakovosti tako za domačo kot poklicno uporabo. Stranke smo si pridobili širom Slovenije, navdih pa iščemo samo pri najboljših. Med izdelki iz naše ponudbe so tako stroji kot produkti za čiščenje, pomagamo pa vam tudi s servisom in nasveti za vzdrževanje. Parno ali visokotlačno čiščenje že dolgo nista več zgolj stvar poklicnih čistilcev, ampak zaradi manjše porabe vode in energije dobrodošla tudi v gospodinjstvih. Čiščenje pod visokim pritiskom namreč prihrani veliko vode. Pri tem načinu se voda sprosti z zelo veliko hitrostjo in silo, kar umazanijo učinkovito odstrani, ne da bi porabili veliko vode. Pri običajnem čiščenju morate umazanijo najprej namočiti z vodo, da jo zmehčate in jo nato odstranite. Naši produkti in naprave vam torej omogočajo prihranke na dolgi rok.

Profesionalni parni čistilec

Poleg prodaje ponujamo tudi servis čistilnih strojev

Naj vas ne skrbi, da bi po nakupu ostali brez podpore, saj zagotavljamo zanesljiv in hiter servis čistilnih strojev, kupljenih pri nas. Naši izdelki se odlikujejo po izjemni trajnosti, saj vam izstavimo tudi garancijo. Poleg dolgoživosti jih odlikujeta tudi izjemna kakovost in učinkovitost. Stroji, ki jih ponujamo, so opremljeni z nastavljivimi tlačnimi šobami, s katerimi lahko nastavite pretok in usmerite tok vode točno na želeno mesto. Čiščenje pod visokim tlakom lahko z enim gibom odstrani umazanijo, ki je običajno čiščenje ne more. Zato je visokotlačno ali parno čiščenje vedno boljša in bolj varčna možnost za učinkovito čiščenje.

V našem podjetju na voljo rezervni deli za čistilne stroje, tudi iz opuščenih programov

Poleg servisa nudimo še rezervne dele za čistilne stroje, tudi tiste iz opuščenih programov. Serviserji so izjemno izkušeni in vam bodo znali svetovati tudi glede starejših izdelkov, ki jih imate morebiti še doma. Naše podjetje že dve desetletji gradi trdne in dobre odnose z zvestimi strankami, ki se k nam rade vračajo. Bodite tudi vi med njimi, z veseljem vas pričakujemo!

Več o čistilnih strojih