Čiščenje tal in sesanje sta nujni opravili v vsakem domu

Čiščenje tal je pomembno opravilo, ki ga opravljamo bodisi doma, bodisi na delovnem mestu, v kolikor skrbimo za čistočo delavnice ali naše pisarne, obenem pa je predvsem doma izjemno pomembno, da imamo čista tla, brez umazanije. V podjetju Omega se že od leta 1990 ukvarjamo s profesionalnim čiščenjem tal v različnih prostorih, odvisno od vaših želja, nudimo pa vam različno opremo, ki je skozi leta doživela veliko novosti in napredka. Če je včasih veljalo, da je za sesanje in čiščenje tal dovolj klasični sesalnik, se je s pojavom tehnologije sesanje razvilo do te mere, da vam lahko sedaj ponudimo napreden sesalni sistem, ki mora biti načrtovan pred gradnjo hiše, vendar vam bo privarčeval čas in delo, saj gre za enostaven sistem, s katerim kakovostno posesate tla v vašem domu, brez nepotrebnega premikanja sesalnika med prostori in nadstropji. Seveda pa lahko v naši ponudbi izbirate tudi med različnimi čistilci od visokotlačnega čistilca do parnega čistilca ter profesionalnimi sesalniki.

Centralni sesalni sistemi primerni tudi za gospodinjstva


Čiščenje tal s kakovostno profesionalno opremo

Čiščenje tal je vsakdanje opravilo, ki ga moramo opravljati, v kolikor želimo, da je naš dom lep in prijeten na pogled, obenem pa čista tla pripomorejo k bolj kakovostnem in udobnemu bivanju ter posledično tudi zdravemu življenju. Čiščenje tal je marsikomu zoprno opravilo, pri katerem porabite ogromno časa, zato je pomembno, da izberete profesionalno opremo, ki bo delo opravila kakovostno in hitro, saj boste tako privarčevali pri času čiščenja. Prepričani smo, da boste z našimi čistilci in sesalniki zagotovili vašemu domu tla brez umazanije ter prahu, obenem pa bodo ostanki kosila, dlaka hišnih ljubljenčkov ali pa prah pod kavčem zgolj neprijeten oddaljen spomin. Nudimo vam kakovostne visokotlačne čistilce ter ostale čistilce, odvisno od tega, kako velik je prostor, ki ga boste želeli očistiti in seveda kakšen čistilec želite. Prepričani smo, da boste navdušeni nad našo opremo za čiščenje tal, v kolikor pa imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.


Čiščenje tal s kakovostnim centralnim sistemom vam bo olajšalo življenje

V preteklosti je veljalo, da je za kakovostno čiščenje tal dovolj že navaden čistilec, vendar je šel razvoj toliko naprej, da imamo na trgu izjemno kakovostne profesionalne čistilce, v kolikor pa želite spoznati najnovejši sistem za čiščenje tal pa vam nudimo centralni sesalni sistem, ki bo zagotovil hitrejše, enostavnejše in bolj kakovostno čiščenje ter sesanje. Centralni sitem je vgrajen v hišo, kar pomeni, da je o njem potrebno razmišljati pred gradnjo hiše. V osnovni ima sistem stacionarno enoto izven bivalnih enot, po navadi v garaži od koder so v stenah napeljane cevi v vse prostore, tako da ko potrebujete sesanje ni več nepotrebnega vlečenja in prenašanja čistilca v posamezen prostor. Namesto tega zgolj izvlečete cev v posameznem prostoru in posesate prah ter umazanijo, ki se zbira v stacionarno enoto, ki jo je potrebno enkrat do dvakrat na leto izprazniti. S kakovostnim centralnim sesalnim sistemom pripomorete k boljši kakovosti zraka v zaprtih prostorih, sistem je tišji od navadnih strojev za čiščenje in sesanje, učinkovitost in hitrost pa sta izjemni.

Komplet za centralni sesalni sistem z nastavkiCentralni sesalnik za dom


Visokotlačni čistilec in ostala oprema za čiščenje in sesanje po ugodni ceni

V podjetju Omega smo specializirani za čiščenje in sesanje tal, zato se trudimo, da vam zagotovimo celovito storitev na področju čiščenja tal, v kolikor želite, pa so vam na voljo tudi posamezni čistilci kot je visokotlačni čistilec. Visokotlačni čistilec kakovostno opravi delo in zagotavlja čista tla, brez umazanije, po katerih boste z veseljem hodili. Čista tla prostor naredijo lepega in prijetnega na pogled, obenem pa poskrbijo za zdravo življenje. Prepričani smo, da boste nad našimi čistilci ali centralnim sesalnim sistemom navdušeni. Nudimo kakovost in ugodno ceno.

Oglejte si ponudbo čistilne opreme