S stroji in napravami iz Omege je čiščenje tal preprosto

Gotovo ste že večkrat obupali nad tem, da bi čiščenje tal lahko izvedli hitreje, učinkoviteje ali bolje. Ni vam več treba skrbeti, saj smo pri Omegi prodajalci in serviserji najbolj kakovostnih čistilnih strojev in naprav, ki so primerni tako za domačo kot industrijsko uporabo. Tako vam ponujamo pester nabor pripomočkov in aparatov različnih modelov, ki omogočajo različne načine čiščenja. Ker je v industrijskih in proizvodnih obratih čiščenje tal še posebej pomembno, vam priporočamo nekaj priznanih rešitev zanj. Naši izdelki so potrjeno kakovostni in trpežni, saj jih uporabljajo tudi v številnih tujih državah. Pravzaprav je ravno iz tujine k nam prišel trend uporabe čistilnih naprav, tudi za čiščenje tal in površin v podjetjih, saj je tovrstno čiščenje časovno in stroškovno učinkovitejše.

Pribor za čiščenje tal

Centralni sesalni sistem vam omogoča prihranek časa in denarja

Centralni sesalni sistem v principu deluje podobno kot vsak sesalec, a je veliko bolj zmogljiv in dolgotrajen. Sestavljen je iz vgrajene enote za napajanje, ki vsebuje motor in zbiralnik umazanije ali kanister. Od centralne enote se v hiši ali stavbi cevi skozi podstrešje ali pod nadstropjem preprosto speljejo skozi stene do priročno nameščenih stenskih odprtin. Pri sesanju s centralnim sesalnim sistemom se v stenske odprtine vstavi lahka, prožna cev, ki vklopi osrednjo enoto. Z naborom nastavkov je mogoče vse površine očistiti enostavno in hitro. Po končanem čiščenju se osrednja cev odloži in je priročno skrita pred pogledi. Takšno čiščenje je hitro, varno in izjemno učinkovito, saj porabi manj časa in energije od običajnega.

Poleg centralnih sistemov pri nas na voljo tudi dodatki za sesalni sistem

Nastavki in dodatki za sesalni sistem iz naše ponudbe vam čiščenje tal, površin ali drugih predmetov le še olajšajo. Ne zapravljajte vašega časa in denarja za druge sesalnike, ko lahko centralni sesalni sistem s pomočjo našega podjetja enostavno namestite v svoj novi ali obstoječi dom. Naši monterji in serviserji so izjemno usposobljeni, zato vse poteka brez zahtevne gradnje ali prenove. Ne samo, da takšen sesalni sistem vaši hiši ali poslovnemu objektu dvigne vrednost. To je tudi naložba v daljšo življenjsko dobo vseh delov opreme vašega doma: talnih oblog, odej, preprog, kamna, ploščic, lesa in vseh drugih uporabljenih materialov.  Vsak izmed od centralnih sistemov in ponudbe Omega je presenetljivo ekonomična naložba, ki vašemu domu doda trajno vrednost. Vsi sistemi so izdelani iz trdnega in na rjo ter korozijo odpornega jekla, zato jih lahko ob prodaji hiše preprosto prodate naprej.

Vrhunski centralni sesalnik

Ponujamo tudi inštalacijski material za inštalacijske sisteme

Pri Omegi že dvajset let prodajamo, montiramo in servisiramo čistilne ter inštalacijske sisteme. V naših dolgoletnih izkušnjah smo si pridobili zaupanje strank širom po Sloveniji. Vedno več vas je, ki zaupate tej napredni in zmogljivi tehnologiji prihodnosti. S tri do petkrat večjo močjo čiščenja kot večina prenosnih sesalnikov vam naši sistemi jamčijo vrhunsko čiščenje v manj časa. Ker je centralna enota sistema pogosto nameščena v omari, garaži ali kleti in vam je ni treba nositi naokoli, ko čistite, ima lahko večji, zmogljivejši motor. Posesate lahko več smeti in svojim bližnjim ali sodelavcem zagotovite zdravo in čisto okolje. Večje dimenzije omogočajo, da sesalnik pobere veliko odpadkov, preden ga je treba izprazniti. Seveda je vse odvisno od tega, kako pogosto in koliko čistite.

Več informacij o dodatkih za sesalni sistem

Prodaja sesalnih sistemov je možna tudi prek naše spletne strani

Na naši spletni strani smo podrobno opisali vse izdelke iz naše ponudbe, prek nje je možna tudi prodaja sesalnih sistemov. V vsakem primeru pa vam priporočamo, da se nam pred naročilom oglasite po telefonu ali elektronski pošti oziroma osebno na katerem od naših prodajnih mest. Radi vam bomo svetovali glede na vaš specifičen primer. Veselimo se vašega povpraševanja, da vam bomo lahko pripravili prilagojeno ponudbo.