HP Envy 15 - izjemno tanek in lahek prenosnik


HP Envy 15 se je na tržišču prvič pojavil leta 2009, od tedaj pa je omenjeni prenosnik HP doživel kar nekaj sprememb in izboljšav. Novi modeli so tako še zmogljivejši, tanjši in lažji, hkrati pa je povečala tudi dostopnost prenosnika HP Envy 15. Cena je namreč zelo ugodna, čeprav gre za računalnike izjemne kakovosti.

VEČ O PRENOSNIKIH HP TUKAJ!


HP Envy je vrhunska linija prenosnikov


Prenosniki HP Envy imajo za sabo že precej dolgo zgodovino, saj gre za eno najpriljubljenejših linij podjetja Hewlett-Packard, običajno imenovanega kar HP. Sprva je podjetje predstavilo prenosnika HP Envy 15 in 13, nekoliko kasneje pa sta se jim pridružila še modela HP Envy 17 in 14. Leta 2012 je doživela linija HP Envy kar precej sprememb, ki pa so poskrbele za nadgradnjo obstoječih modelov z novimi komponentami, zaradi česar se je priljubljenost teh prenosnikov še povečala. Linija HP Envy je še posebej priljubljena pri študentih, ki potrebujejo zanesljiv prenosnik z dobrimi karakteristikami, obenem pa jim je pomembna tudi sama teža prenosnika. Celodnevno prenašanje težkih naprav lahko zelo hitro postane precejšnje breme, o čemer je smiselno razmišljati že med izbiranje prenosnika. Odločitev za HP računalnik oziroma prenosnik iz linije Envy je vsekakor pametna izbira, saj ste lahko prepričani, da bodo izpolnjena vsa vaša pričakovanja - tako glede kakovosti kot glede cene.

hp envy prenosnikhp envy 15


Zakaj izbrati prav HP Envy 15?


Poleg modela HP Envy 17 je zagotovo najbolj iskan prav prenosnik HP Envy 15 oziroma njegova posodobljena različica. Odlikuje ga zmogljiv procesor - večinoma je to Intel Core i7, zelo pogost pa je tudi HP Envy i5, torej HP Envy s procesorjem Intel Core i5. Poleg tega se lahko HP Envy 15 pohvali tudi z zmogljivo grafično kartico in z dodelanim dizajnom. Že na začetku pa smo omenili še eno pomembno prednost, ki jo ponuja HP Envy 15: cena prenosnika je zelo dostopna. V spletni trgovini Moj računalnik vas čakajo ugodne možnosti za nakup prenosnikov HP in kvalitetnih prenosnikov drugih znamk. Za celoten pregled naše ponudbe obiščite našo spletno stran: www.mojracunalnik.com!