HP Envy - kakovostni, zmogljivi, lepi prenosniki po ugodni ceni


Iščete kakovosten in zmogljiv prenosnik, za katerega ne boste odšteli vseh svojih prihrankov? HP Envy prenosniki so prava izbira. Na tržišču so prisotni že kar nekaj časa, še zlasti priljubljen pa je HP Envy 15, katerega cena je še posebno ugodna. Z nakupom prenosnika HP Envy boste dobili praktičen in zmogljiv računalnik lepega videza.
Nakup prenosnika je odločitev, ki je v največji meri odvisna od tega, za kakšne namene ga potrebujete. Zato je izredno pomembno, da si za nakup prenosnega računalnika vzamete čas, preverite ponudbe, povprašajte strokovnjake in da upoštevate svoje denarne zmožnosti.
V naši spletni trgovini vas čaka široka ponudba HP prenosnikov, med katerimi je tudi HP Envy 15. Cena vas bo zagotovo navdušila. Več o HP prenosnikih si preberite tukaj: https://www.vsi.si/mojracunalnik/hp-prenosnik


HP Envy 15 - cena navdušila že mnoge


hp envy računalnikHP Envy 15 se ponaša z nesvetlečim zaslonom v velikosti 39,6 cm (15,6''), katerega resolucija je 1920x1080 pik. HP Envy poganja izredno zmogljiv Intel Core i7 ali i5, ki bo z lahkoto opravil vse vaše bistvene operacije. Prenosnik ima v sebi 16 GB delovnega pomnilnika (RAM), 1000 GB trdega diska za shranjevanje podatkov in grafično kartico Nvidia Geforce GTX 950M. S priključkom USB 3.0 je prenos podatkov na zunanjo napravo še hitrejši.
Vašim potrebam glede zabave in storilnosti se čudovito prilagaja tudi izjemno prožen HP Envy x360. Opremljen je s procesorjem Intel Core i5-6200U, 8 GB delovnega pomnilnika (RAM), hitrega 256GB SSD trdega diska za shranjevanje podatkov in grafično kartico Nvidia Geforce 930M.

Računalnik za igre naj bo dober, zmogljiv in hitro odziven


Če ste resen igralec iger na računalniku, ali bi to radi postali, vas bo zagotovo navdušil računalnik HP Envy Phoenix 860. Vgrajen ima čisto nov procesor 6. generacije, Intel Core i7-6700. Da namizni računalnik deluje zelo hitro, skrbi 16 GB rama in kar 256 GB SSD diska in še dodatnih 2TB. Grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 980Ti, s kar 6 GB spomina poskrbi, da bo namizni računalnik kos prav vsem zahtevnim opravilom in igricam.

hp envy 15 cenahp envy phoenix

PREBERITE SI VEČ O PRENOSNIH RAČUNALNIKIH

PRENOSNI RAČUNALNIKI HP