ProBook z i5 procesorjem bo navdušil tudi zahtevnejše uporabnike

ProBook z i5 procesorjem je pisan na kožo uporabnikom, ki pri svojem delu potrebujejo znatno procesorsko moč. A zgolj abstraktno računanje seveda ni vse, kar zmore ta HP prenosnik. Gre za vsestransko napravo zavidljive zmogljivosti, kar pomeni, da se bo računalnik odlično znašel v praktično vsaki vlogi. Poleg tega so s procesorjem Intel Core i5 opremljeni različni prenosni računalniki HP, tako da se ni treba sprijazniti le z eno kombinacijo vgrajenih komponent, temveč bo vsak našel odličen prenosnik zase! Več prenosnikov najdete tukaj:https://mojracunalnik.com/izdelek-kategorija/prenosniki/

POCENI PRENOSNIKI

Kaj omogoča ProBook z i5 procesorjem?

Kot smo že omenili je prenosnikom z oznakama ProBook i5 skupen le ta Intelov procesor, druge komponente pa se morda razlikujejo, zato ni mogoče povsem zanesljivo posplošiti zmogljivosti teh naprav. A vseeno lahko rečemo, da bo vsak prenosnik HP ProBook z i5 procesorjem kos zahtevnim nalogam, ki terjajo procesorsko moč. Poleg tega so ti računalniki običajno opremljeni s komponentami, ki sodijo k tako dobremu procesorju - delovni pomnilnik bo poskrbel za odzivno delovanje, SSD pogon za hiter zagon, ločena grafična kartica pa za čudovito sliko na HD zaslonu.

hp probook i3hp probook i3

Zbirka zmogljivih komponent s kakovostnim procesorjem na čelu zagotavlja, da bo ProBook z i5 procesorjem odlično opravil svojo nalogo v vsaki situaciji, sploh če jih primerjamo s prenosniki HP ProBook z i3 procesorjem. Zmogljivejši HP prenosniki, kot so na primer ProBook 470 in drugi iz ProBook G3 generacije, so kot nalašč za službeno rabo, saj so hitri in odzivni, dobro pa se obnesejo tudi pri zahtevnejših opravilih, celo pri igranju iger!

PROCESORJI

Alternativa: HP ProBook z i3 procesorjem

Seveda i5 ni vgrajen v vsak HP ProBook. I3 je priljubljena izbira za tiste, ki si želijo kakovosti in zanesljivosti, a lahko pogrešijo kanček zmogljivosti v korist ugodnejše cene. HP ProBook z i3 procesorjem je torej odlična alternativa za ProBook i5, če procesorska moč ni absolutna prioriteta.