Envy deluje zelo hitronamizni računalnik envy

Modeli hp envy so namizni in prenosni računalniki, ki bodo zadostili čisto vsem vašim potrebam. Model hp envy 17 je opremljen s procesorjem Intel Core i7-6700HQ, 16 GB delovnega pomnilnika (RAM), 2000GB diska za shranjevanje podatkov. Vsebuje Nvidia GeForce GTX 950M 4GB grafično kartico. Prenosnik ima 17.3 palčni nesvetleč zaslon resolucije (1920×1080). Prav tako vsebuje priključek USB 3.0 za še hitrejši prenos podatkov na zunanjo napravo. Hp envy phoenix 860 ima vgrajen čisto nov procesor 6. generacije, Intel Core i5-6600K. Da namizni računalnik deluje zelo hitro skrbi 16 GB rama in kar 256 GB SSD diska in še dodatnih 1TB. Vsi modeli envy, na primer hp envy phoenix, imajo operacijski sistem Windows 10.


Hp envy 15 za vse, kar potrebujete

Hp je znamka, ki ji lahko zaupate, saj kakovost njihovih izdelkov veliko pove. V naši dobro opremljeni spletni trgovini ponujamo številne modele envy. Izmed njih lahko pohvalimo modele hp envy phoenix, ki imajo ohišje v čudoviti črni barvi, ki je kombinirana z oranžno črto. Hp envy phoenix 860 je računalnik, narejen prav za vse ljubitelje igric. Grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 970, s kar 4 GB poskrbi, da bo namizni računalnik kos prav vsem zahtevnim opravilom in igricam. Hp envy 15 in hp envy 17 sta tudi dva odlična domača računalnika iz serije envy.

Hp envy 15 za delo in filme

prenosni računalnik evny

Hp envy 15 je eden izmed modelov računalnikov hp envy, ki ga za vse morebitne kupce v naši spletni trgovini zares toplo priporočamo. Ima močan procesor in veliko prostora na delovnem pomnilniku. Sicer pa si vse modele envy natančneje lahko ogledate na naši strani, kadarkoli pa nas lahko tudi pokličete ali pošljete elektronsko pošto, da vam lahko mi še natančneje svetujemo. Nato izberete svoj računalnik, ki je lahko že naslednjega dne na poti k vam domov. Dobrodošli.

ASUS-ovi prenosniki:www.vsi.si/mojracunalnik/asus-prenosniki

PRENOSNIKI PROIZVAJALCA LENOVO

RAČUNALNIKI PROIZVAJALCA ASUS